20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRonaldo in carje

Ronaldo in carje

Celebrul portughez Cristiano Ronaldo, considerat cel mai bun fotbalist al lumii la ora actuala, se afla la Los Angeles, dar nu se menajeaza deloc dupa interventia chirurgicala suferita la glezna, care ar putea sa-l tina departe de teren circa trei luni.

 

Starul a fost asaltat de americance bogate (si frumoase), care insa nu l-au impresionat deloc pe portughez. Celebra Paris Hilton nu i-a produs nicio impresie in barul Villa din Hollywood, unde a incercat sa intre in vorba cu chipesul fotbalist.

 

Intre timp, se discuta tot mai mult despre plecarea lui Ronaldo in Spania, la Real Madrid, desi semnarea contractului cu Manchester s-a facut recent. Clubul Manchester United ar fi pregatit sa discute despre un transfer al atacantului portughez Cristiano Ronaldo la Real Madrid, au anuntat surse "apropiate dosarului", citate de cotidianul Marca.

Familia Glazer, care a cumparat clubul britanic in 2004, si-a dat acordul pentru realizarea operatiunii, nedorind sa retina un jucator care vrea sa plece, deoarece acest lucru i-ar putea afecta randamentul in sezonul viitor, scrie Marca.

Clubul Real Madrid ar fi pregatit sa cheltuiasca 85 de milioane de euro pentru achizitionarea internationalului portughez. Jucatorul si-a manifestat deja dorinta de a merge la Real Madrid. In Marea Britanie tanarul jucator de 23 de ani are un salariu de 120 de mii de lire sterline pe saptamana, locuieste intr-o casa evaluata la 4 milioane de lire si e pe punctul de a stabili o noua intelegere cu Nike, contract care ii va aduce 23 de milioane de lire. Ronaldo are promis un salariu de aproximativ noua milioane de euro la Madrid, cu mult peste media salariilor de la formatia albilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă