0.8 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022
AcasăSpecialRomgaz şi E.ON, contract de 11 milioane de lei pentru înmagazinarea gazelor

Romgaz şi E.ON, contract de 11 milioane de lei pentru înmagazinarea gazelor

E.ON Energie România SA, unul din cei doi mari distribuitori de gaze naturale din România, a încheiat un contract în valoare de 10,99 milioane lei cu Romgaz pentru ca societatea de stat să înmagazineze gazele naturale ale companiei în perioada 16 aprilie 2015 – 15 aprilie 2016, scrie Mediafax.

Obiectul contractului 8404/2015 îl constituie prestarea serviciilor de înmagazinare subterană a gazelor naturale rămase în stoc la sfârşitul ciclului complet de înmagazinare 2014/2015 pentru asigurarea serviciului public obligatoriu„, se arată într-un comunicat transmis de Romgaz Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Romgaz, prin Sucursala de Înmagazinare Subterană a Gazelor Naturale Ploieşti, operează şase depozite de înmagazinare gaze cu o capacitate totală de 2,77 miliarde metri cubi, la Bilciureşti, Urziceni, Bălăceanca, Sărmăşel, Gherceşti şi Cetatea de Baltă.

Grupul german E.ON este prezent în România din anul 2005 şi asigură electricitate şi gaze pentru peste 3 milioane de consumatori din 20 de judeţe. E.ON este primul furnizor integrat, dar şi primul distribuitor integrat de gaze naturale şi electricitate. Compania asigură electricitate în peste 2.540 de localităţi şi gaze naturale în mai mult de 1.000 de localităţi.

Cele mai citite

Avem bani europeni, planuri scrise și afaceri care mor

Ce ne lipsește ca să fim și noi în rând cu lumea bună, mai ales că urmează să cheltuim bani europeni prin PNRR? Deși...

 Pentagonul e pregătit să trimită nave de război în Marea Neagră

Pentagonul e pregătit să trimită nave de război în Marea Neagră. Distrugătorul USS Arleigh Burke a părăsit Marea Neagră în luna decembrie, dar este...

Incendiu la un bloc de locuințe

Un incendiu a survenit la un bloc de locuințe din Medgidia, în noaptea trecută. La fața locului au intervenit 3 autospeciale de stingere, o autoscară,...
Ultima oră
Pe aceeași temă