20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRomanii schimba antrenori in Germania

Romanii schimba antrenori in Germania

Clubul SV Hamburg a anuntat joi, intr-un comunicat, ca a renuntat la serviciile antrenorului Thomas Doll, astfel ca numarul tehnicienilor demisi intr-o etapa a ajuns la trei, dupa Jupp Heynckess (Borussia Monchengladbach) si Felix Magath (Bayern München). “Ne gandeam sa continuam cu Thomas Doll, dar dupa rezultatele din ultimele meciuri, a trebuit sa reactionam”, a declarat, in comunicat, presedintele clubului, Bernd Hoffmann, afirmand ca “regreta aceasta decizie”. De asemenea, secunzii Ralf Zumdick si Ronny Teuber au fost demisi.
“Evident ca sunt trist. Am avut doi ani si jumatate minunati la Hamburg. Sper ca isi vor reveni”, a spus Thomas Doll, care va fi inlocuit la Hamburg de Felix Magath, cel care pana miercuri condusese pe Bayern München.
Doll, in varsta de 40 de ani, a aflat vestea demiterii sale cu putin timp inainte de a pleca de la stadion, miercuri, dupa ce echipa sa a remizat, scor 1-1, cu Energie Cottbus, al carei gol a fost marcat de Sergiu Radu. SV Hamburg, echipa care a evoluat doar in prima liga de la infiintarea sa, ocupa ultimul loc in clasament, cu 15 puncte, in 19 meciuri.
În Bundesliga, in 12 ore, trei antrenori au fost demisi: inainte de Doll, Felix Magath (Bayern München) a fost demis, la fel ca si Jupp Heynckes (Borussia Monchengladbach). De la inceputul sezonului au fost inlocuiti sase antrenori.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă