14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialRomanian Music Awards: vedete si praz oltenesc

Romanian Music Awards: vedete si praz oltenesc

Peste 40.000 de olteni au incins atmosfera in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova, sambata seara, cu ocazia decernarii premiilor Romanian Music Awards (RMA), care a ajuns la a saptea editie.
Un invitat special al galei a fost solistul Cristi Minculescu de la Iris, care a avut prima aparitie scenica dupa recenta operatie la ficat. Toti  invitatii au fost primiti cu praz oltenesc de gazde.

Marea vedeta a galei a fost rapperul american Ja Rule, care a survolat cu elicopterul Piata "Mihai Viteazul" si a facut un show incendiar la inchiderea galei, dupa care s-a lasat fotografiat cu fanii intr-un club din oras. Ja Rule a fost intampinat la intrarea in zona backstage cu praz. De altfel, organizatorii i-au primit cu praz oltenesc pe toti participantii.
Alt invitat special a fost solistul Cristi Minculescu (Iris), care a avut prima aparitie scenica dupa operatia la ficat din aceasta primavara. Vizibil slabit, Cristi a urcat pe scena cu un fular alb-albastru la gat si a cantat cu publicul doua strofe din imnul "celei mai frumoase echipe de fotbal din lume", Universitatea Craiova, dupa care a parasit in graba scena, cu masina jandarmeriei. Iris a primit Premiul "Most Wanted Award", inmanat de primarul Craiovei, Antonie Solomon.

RMA 2009 a fost o etalare de tinute extravagante din partea vedetelor, campioana fiind Andreea Banica, alintata de prezentatori cu apelativul "Sexi-Mama". O alta rasfatata a fost Claudia Cream, care a facut in final duet cu Ja Rule. La iesirea de pe scena, castigatorii au fost asteptati sa isi imprime palmele in gips, proba pe care unele vedete au refuzat-o ca sa nu se murdareasca. Puya a acceptat bucuros amprentarea. "Ca la politie?", a intrebat el, dupa care s-a amuzat cu colegii si chiar a glumit cu una dintre organizatoare, pe care a vrut s-o manjeasca. Alt preferat al publicului a fost Alex, craiovean de origine. Acesta a fost asteptat in culise de fani si chiar a dat autografe pe sani. La final, vedetele si invitatii lor s-au chefuit intr-un club privat din oras, petrecerea stingandu-se tarziu in zori.

Vedetele au plecat cu tolba plina de premii
Pe langa sectiunile clasice, s-au acordat si premii speciale: "Best Album": Smiley – "In lipsa mea", "Best Dance": Inna – "Hot", "Best Female": Andreea Banica – "Le Ri Ra", "Best Group": DJ Project – "Hotel", "Best Hip-Hop": Puya – "Undeva-n Balkani", "Best Live": Mandinga, "Best Male": Alex – "Doar ea", "Best New Act": Inna – "Hot", "Best Pop": Laurentiu Duta – "Visator", "Best Rock": Blaxy Girls – "If you feel my love", "Best Song": Akcent – "Stay with me", "Best Video": Andreea Banica – "Le Ri Ra", "Best DJ": Nick Kamarera – "Beautiful days" (ft. Deepside Deejays), "Best Sound": Sensor, "Best Show": Inna, "Most Wanted Award": Iris, "Lifetime Award": Radio Romania – 80 de ani, "Best Comeback": Claudia Cream, "Best Repertoire": Voltaj, "Highest Climber": Play & Win, "Border Breaker": Inna, "Radio 21 Award": Play & Win.

Cele mai citite

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă