20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRoger Federer, in curand tata

Roger Federer, in curand tata

Tenismanul Roger Federer si prietena sa Mirka Vavrinec asteapta primul copil in aceasta vara, dezvaluie starul evetian pe site-ul personal, consultat de Realitatea TV.

El a descris acest eveniment ca fiind o stire nemaipomenita.

"Mirka si cu mine suntem emotionati sa va anuntam ca asteptam cu nerabdare sa fim parinti pentru prima data. Mirka se simte foarte bine si totul decurge normal", a afirmat Roger Federer.

Federer a cunoscut-o pe Mirka in 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney, si au fost nedespartiti de atunci. Ea l-a insotit peste tot, chiar si in turnee.

Fostul nr. 1 mondial, Federer, participa la turneul de la Indian Wells din California, primul de la infrangerea suferita in fata lui Rafael Nadal in finala Australian Open.

"Am ajuns la Indian Wells la inceputul acestei saptamani si sunt nerabdator sa joc din nou. Ma simt bine, nu mai am probleme cu spatele si sunt gata de joc", a spus Federer.

Federer, de 13 ori castigator al turneului de Grand Slam, va face tot posibilul sa mentina rivalitatea cu numarul unu mondial, Nadal, in prestigioasa competitie, dupa ce a fost infrant de acesta in cinci seturi la Melbourne. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă