20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRodipet va reveni la stat?

Rodipet va reveni la stat?

Rodipet va reveni la stat, dupa de Consiliul Director al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului a executat gajul pe societate, din cauza neindeplinirii obligatiilor din contractul de cumparare, a declarat, marti, presedintele Autoritatii, Mircea Ursache, la o masa rotunda privind infiintarea Societatii de Investitii Financiare a AVAS, informeaza The Money Channel.

"Consiliul Director a decis executarea gajului pe Rodipet, care va reveni in proprietatea statului pentru neindeplinirea obligatiilor prevazute in contractul de cumparare ", a afirmat Ursache.

In replica, directorul general al Rodipet , Florin Lungoci, a declarat la The Money Channel ca nu a luat la cunostinta deocamdata despre aceasta decizie. "Nu pot sa comentez aceste afirmatii deocamdata, pentru ca nimeni nu ne-a chemat la dialog, nu am fost informati in legatura cu decizia AVAS", a spus Lungoci. Totodata, directorul Rodipet a afirmat ca toate datoriile companiei au fost platite. "Rodipet nu va intra in faliment, Rodipet isi va continua activitatea, ca si pana acum, in interesul clientilor", a conchis Lungoci.

Actionariatul Rodipet este format din doua societati comerciale, respectiv Magnar 2 SRL  (83%din actiuni) si Supremo Media (circa 16%) si doua persoane fizice, respectiv Hassan Awdi si Mehdi Awdi, care detin restul de actiuni.
Rodipet cea mai importanta companie de distributie a presei din Romania, are circa 3.000 de angajati, aproximativ 1.400 de puncte de vanzare a presei la nivel national si o cota de piata de circa 30-35%.

Mai multe informatii financiare si bursiere puteti gasi pe www.romaniafinanciara.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă