19.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialRock în Parc - ediţia a treia de calificare

Rock în Parc – ediţia a treia de calificare

Au mai rămas 12 zile până la ultima ediţie de calificare Rock în Parc. După cum am anunţat încă din martie, trei formaţii şi-au rezervat deja dreptul de a fi prezente pe 26 aprilie la Arenele Romane: Erase, Just another lie şi George Sărluceanu.

Astfel, trupele înscrise au şansa de a ocupa celelalte 9 locuri disponibile. Înscrierile sunt deschise până la data de 20 aprilie, iar după ce piesele tuturor vor fi audiate de către juriu, vom anunţa participanţii pe Facebook şi pe www.phoenixentertainment.ro.

Este ultima şansă pentru trupele româneşti de a se califica la festivalul Rock în Parc (13-14 iunie, Arenele Romane) unde vor avea şansa de cânta alături de legendele The Animals şi The Troggs.

Pe 26 aprilie, la Arenele Romane, 12 trupe se vor întrece, fiecare având la dispoziţie un recital de 20 de minute pentru a convinge spectatorii.

Vă reamintim că votul publicului contează în aceeaşi proporţie cu cel al juriului. Spectatorii vor avea şansa de a vota trupa preferată şi de a o ajuta să urce pe scenă cu The Animals şi The Troggs. Mai mult decât atât, se vor bucura de aceeaşi atmosferă prietenoasă, de băutură ieftină şi de o muzică excelentă. Intrarea este liberă.

Aşadar, vă aşteptăm pe toţi pe 26 aprilie la Arenele Romane pentru o seară de rock!

Eveniment prezentat de Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” şi Primăria Sectorului 4.

Organizatori: Phoenix Entertainment şi Sfinx Experience.

Cele mai citite

Andreea Pora, editorial: Marile necunoscute din dosarul generalilor SRI

Andreea Pora ridică semne de întrebare cu privire la linșajul mediatic și arată cum Realitatea Tv patronată de Maricel Păcuraru are legatura cu dosarul...

Rusia va taxa suplimentar veniturile mari și companiile pentru a susține războiul din Ucraina

Rusia plănuieşte creşteri de taxe pentru veniturile mari şi companii, a anunţat marţi Ministerul de Finanţe, în contextul în care Moscova caută încasări suplimentare...

BEC anunță că statisticile privind prezenţa la vot în data de 9 iunie vor fi prezentate în timp real

Biroul Electoral Central(BEC) pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024...
Ultima oră
Pe aceeași temă