12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialRock în Parc - ediţia a treia de calificare

Rock în Parc – ediţia a treia de calificare

Au mai rămas 12 zile până la ultima ediţie de calificare Rock în Parc. După cum am anunţat încă din martie, trei formaţii şi-au rezervat deja dreptul de a fi prezente pe 26 aprilie la Arenele Romane: Erase, Just another lie şi George Sărluceanu.

Astfel, trupele înscrise au şansa de a ocupa celelalte 9 locuri disponibile. Înscrierile sunt deschise până la data de 20 aprilie, iar după ce piesele tuturor vor fi audiate de către juriu, vom anunţa participanţii pe Facebook şi pe www.phoenixentertainment.ro.

Este ultima şansă pentru trupele româneşti de a se califica la festivalul Rock în Parc (13-14 iunie, Arenele Romane) unde vor avea şansa de cânta alături de legendele The Animals şi The Troggs.

Pe 26 aprilie, la Arenele Romane, 12 trupe se vor întrece, fiecare având la dispoziţie un recital de 20 de minute pentru a convinge spectatorii.

Vă reamintim că votul publicului contează în aceeaşi proporţie cu cel al juriului. Spectatorii vor avea şansa de a vota trupa preferată şi de a o ajuta să urce pe scenă cu The Animals şi The Troggs. Mai mult decât atât, se vor bucura de aceeaşi atmosferă prietenoasă, de băutură ieftină şi de o muzică excelentă. Intrarea este liberă.

Aşadar, vă aşteptăm pe toţi pe 26 aprilie la Arenele Romane pentru o seară de rock!

Eveniment prezentat de Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” şi Primăria Sectorului 4.

Organizatori: Phoenix Entertainment şi Sfinx Experience.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă