4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialREZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 BRAŞOV. Rezultate finale dupa contestatii

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 BRAŞOV. Rezultate finale dupa contestatii

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012. Inspectoratul Şcolar al Judeţului Brasov a publicat miercuri, 4 iulie, ierarhia la nivel judeţean a absolvenţilor de clasa a VIII-a în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere.

Vezi aici Rezultate finale dupa contestatii

Înscrierea opţiunilor în fişe începe joi, 5 iulie, şi durează până joi, 8 iulie, repartizarea computerizată urmând să aibă loc în 14 iulie.

 

UPDATE Potrivit Ministerului Educaţiei, media de admitere în clasa a IX-a se calculează ca medie aritmetică între media generală la Evaluarea Naţională şi media generală de absolvire a claselor V-VIII, iar repartizarea computerizată are loc în 14 iulie. Iată o listă a celor mai bune licee din Braşov, scrie brasovultau.

 

Cele mai bune licee din Braşov sunt următoarele:

1. Colegiul Naţional Andrei Şaguna
Matematică-informatică – 9,45
Ştiinţe ale naturii – 9,57
Ştiinţe ale naturii bilingv franceză – 9,38
Ştiinţe sociale bilingv engleză – 9,36
2. Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil Braşov
Matematică informatică – 8,90
3. Liceul Andrei Mureşanu Braşov
Matematică-informatică – 8,84
Ştiinţe ale naturii – 8,65

 

 

 

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Braşov nu vor publica şi online rezultatele la evaluarea naţională, înainte de rezolvarea constestaţiilor, informează localul Monitorul Expres. Astfel, rezultatele au fost afişate la unităţile de învăţământ unde au susţinut elevii probele.

—-

România liberă va publica rezultatele examenului de Evaluare Naţională din acest an, imediat ce acestea vor fi făcute publice.

Ministerul Educaţiei va publica rezultatele Evaluării Naţionale 2012 vineri, înainte de ora 14. După această oră se pot depune contestaţii. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi anunţate pe 2 iulie 2012.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă