18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialRezultate contradictorii pentru handbalistele din sud-est

Rezultate contradictorii pentru handbalistele din sud-est

»  Duminica s-a disputat ultima etapa din 2008 a Ligii Nationale de handbal feminin.
»  Otelul Galati a pierdut in cea mai apriga disputa a rundei, in fata Rapidului.
»  Constantencele de la CS Tomis au incheiat anul in forta si sunt aproape de obiectivul fixat.
 
Ultima competitie ce si-a incheiat activitatea pe anul acesta a fost Liga Nationala de handbal feminin. Intrecerea a avut programata ultima etapa a anului duminica, atunci cand s-au jucat partidele etapei cu numarul noua. Cea mai interesanta disputa s-a consemnat in Capitala, unde s-au intalnit Rapid, ocupanta locului trei, si Otelul Galati, formatie ce se afla pe cinci in clasament si este calificata in optimile Cupei Cupelor. Bucurestencele au reusit sa se impuna printr-un gol marcat in ultimele secunde ale partidei, o partida presarata cu o multime de probleme. Jocul a fost unul extrem de dur, cuplul de arbitri, Anton/ Cristea fiind nevoit sa acorde mai multe cartonase rosii. Cum acestea nu erau suficiente, organizatorii s-au confruntat si ei cu probleme, tabela de marcaj avand dificultati in nenumarate randuri. S-a incheiat 33-32 pentru gazde, dupa ce la pauza Otelul conducea cu 19-16.

In aceeasi runda, vecinele galatencelor, fetele de la Dunarea Braila, au castigat partida disputata in deplasare la Buzau cu HCM Hidroconcas. Moldovencele au invins cu scorul de 26-21, la pauza 12-11, si continua lupta pentru un loc in cupele europene, momentan brailencele aflandu-se pe pozitia a saptea a ierarhiei.

OBIECTIV
» CS Tomis, la a doua victorie
Pauza de aproximativ doua luni pe care Liga Nationala a luat-o pentru actiunile echipei nationale a priit echipei de pe litoral. Fetele antrenate de Mircea Buca si Dumitru Musi au castigat ambele jocuri disputate de la reluarea competitiei. Dupa succesul de pe teren propriu cu Cetate Devatrans, tomitanele au reusit sa se impuna si in ultima runda programata in acest an. Echipa de pe litoral a invins in deplasare pe CSM Ploiesti si a reusit sa urce in clasament pana pe locul opt, fiind acum mai aproape de obiectivul fixat la startul campionatului, clasarea in grupa primelor patru formatii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă