23.6 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialโ€Rezidenลฃa Speranลฃaโ€ โ€“ cฤƒmin de lux pentru bฤƒtrรขni

โ€Rezidenลฃa Speranลฃaโ€ โ€“ cฤƒmin de lux pentru bฤƒtrรขni

Persoanele de vârsta a treia beneficiazฤƒ de toate condiลฃiile necesare, de la medici specialiลŸti la seri de operฤƒ ลŸi teatru ลŸi internet wireless.

Cel mai nou cฤƒmin de lux pentru bฤƒtrâni, „Rezidenลฃa Speranลฃa”, s-a deschis în localitatea Mihail Kogฤƒlniceanu, judeลฃul Constanลฃa. Este un centru rezidenลฃial de îngrijire ลŸi asistenลฃฤƒ medicalฤƒ pentru bฤƒtrâni, înfiinลฃat într-o clฤƒdire nouฤƒ, amplasatฤƒ într-o zona liniลŸtitฤƒ, cu aer curat ลŸi verdeaลฃฤƒ , dispunând de 2.200 mp construiลฃi ลŸi o curte desfฤƒลŸuratฤƒ pe 2.000 mp. Investiลฃia s-a ridicat la 1,4 milioane euro.

Într-un ambient familial, cu un personal atent selecลฃionat, cฤƒminul asigurฤƒ cazare în regim hotelier, pe timp nedeterminat, patru mese pe zi, supraveghere, îngrijire, asistenลฃฤƒ permanentฤƒ pentru bฤƒtrâni atât autosuficienลฃi, cât ลŸi non-autosuficienลฃi: cu deficit motor, cu Alzheimer, cu handicap etc. Personalul oferฤƒ asistenลฃฤƒ medicalฤƒ ลŸi socialฤƒ non stop. Asistentele medicale, infirmierele ลŸi îngrijitoarele sunt atent selecลฃionate ลŸi au competenลฃe în monitorizarea funcลฃiilor vitale ale pacienลฃilor ลŸi supravegherea acestora: administrarea tratamentului medicamentos – conform ลŸi numai la indicaลฃia medicului; kinetoterapie. Cei mai buni medici specialiลŸti de medicinฤƒ general ลŸi medicinฤƒ de urgenลฃฤƒ oferฤƒ evaluare clinicฤƒ lunarฤƒ ลŸi consult medical ori de câte ori situaลฃia o va impune.

Centrul dispune de camere spaลฃioase, de 1, 2, 3 ลŸi 4 paturi, dotate cu mobilier nou ลŸi utilitฤƒลฃi la standarde europene: paturi ลŸi noptiere cu funcลฃiuni medicale, sistem de avertizare luminoasฤƒ ลŸi sonorฤƒ lângฤƒ fiecare pat, televizor LCD, cablu TV, internet wireless, telefon, baie personalฤƒ cu duลŸ. “Rezidenลฃa Speranลฃa” reprezintฤƒ atât locul de tratament, cât ลŸi de odihnฤƒ ลŸi de petrecere a timpului liber prin activitฤƒลฃi recreative ลŸi de divertisment. Sunt organizate evenimente, petreceri, aniversฤƒri, cine dansante, seri de cinematografie, activitฤƒลฃi gastronomice, activitฤƒลฃi de grฤƒdinฤƒrit, jocuri, concursuri, sporturi, excursii, deplasฤƒri la teatru, circ, operฤƒ, vernisaje, muzee.

Costurile aferente serviciilor oferite variazฤƒ în funcลฃie de nevoia ลŸi nivelul de servicii necesare sau solicitate, urmând a se stabili dupฤƒ o evaluare medicalฤƒ a rezidentului. Ele pot fi negociate în funcลฃie de condiลฃiile de platฤƒ, de varianta de cazare aleasฤƒ (singur în camerฤƒ, doi în camerฤƒ, etc). Preลฃurile pentru un rezident autosuficient variazฤƒ între 2.200 ลŸi 2.600 de lei/lunฤƒ. În funcลฃie de starea de sฤƒnฤƒtate a rezidentului, în cazul în care are nevoie de o îngrijire specialฤƒ se vor percepe costuri suplimentare.

”Sperฤƒm sฤƒ punem împreunฤƒ bazele unei comunitฤƒลฃi relaxate în care rezidenลฃii noลŸtri sฤƒ priveascฤƒ vârsta a treia ca un lung prilej de a se bucura de viaลฃa”, spun reprezentanลฃii cฤƒminului de bฤƒtrâni ”Rezidenลฃa Speranลฃa”.

Pentru informaลฃii suplimentare puteลฃi vizita pagina de internet www.rezidentasperanta.ro sau sunaลฃi la 0723227817.

 

Cele mai citite

Au รฎnceput รฎnscrierile pentru cel mai important hackathon de sฤƒnฤƒtate din Romรขnia

Hackathon4Health, ajuns la a ศ™aptea ediศ›ie, dฤƒ startul รฎnscrierilor pentru 2024. Evenimentul, organizat de Johnson & Johnson Romรขnia รฎn parteneriat cu Universitatea de Medicinฤƒ...

Un atac rusesc asupra oraศ™ului ucrainean Dnipro a ucis trei oameni ศ™i a rฤƒnit alศ›i 18

Cel puลฃin trei civili au fost uciลŸi ลŸi alลฃi 18 au fost rฤƒniลฃi รฎntr-un atac cu rachete ลŸi drone explozive ruseลŸti lansat asupra oraลŸului...

Liverpool suferฤƒ o pierdere importantฤƒ! Alisson, indisponibil pรขnฤƒ la finalul lunii noiembrie

Portarul brazilian Alisson Becker va lipsi de pe teren pentru aproape douฤƒ luni, dupฤƒ accidentarea suferitฤƒ รฎn meciul cu Crystal Palace. Alisson Becker, portarul de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ