21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Lista celor 63 SUPERFUNCŢIONARI pentru care statul toacă un milion...

REVISTA PRESEI. Lista celor 63 SUPERFUNCŢIONARI pentru care statul toacă un milion de euro pe an

Adevărul  prezintă, miercuri, un interviu cu Gigă Popescu: „Cel mai mult mă deranjează când se spune că sunt omul fraţilor Becali“.

„Fostul mare internaţional, care a jucat de 115 ori pentru naţionala României, mărturiseşte care e sâcâit de această titulatură şi susţine că nici măcar părinţii săi nu-l pot influenţa în vreun fel. Gică Popescu este singurul om care şi-a anunţat candidatura la şefia Federaţiei Române de Fotbal până în acest moment”, scrie publicaţia.

Citeşte şi REVISTA PRESEI. Preşedintele ICR: Am avut relaţii cu Securitatea, dar nu am semnat

Gică Popescu este singurul om care şi-a anunţat candidatura la şefia Federaţiei Române de Fotbal până în acest moment

Citeste mai mult: adev.ro/mq2l0s

Gică Popescu este singurul om care şi-a anunţat candidatura la şefia Federaţiei Române de Fotbal până în acest moment

Citeste mai mult: adev.ro/mq2l0s

Evenimentul Zilei titrează miercuri: „FMI semnează noul acord cu România cu dinţii strânşi”. „Reprezentanţii fondului sunt foarte nemulţumiţi de rezultatele mixte obţinute pe marginea ultimului acord, de întârzierile grave în rezolvarea arieratelor, de restructurarea companiilor de stat, de furtul care se deschide în zona acestor societăţi, de nerecuperarea datoriilor statului”, ne-au declarat surse apropiate de negocieri”, scrie EVZ.

Citeşte şi REVISTA PRESEI. Exclus din PSD, senatorul Valer Marian îi toarnă pe Dragnea şi Stroe la DNA

Din Gândul aflăm astăzi care este „lista celor 63 superfuncţionari pentru care statul toacă un milion de euro pe an”.

„Sunt 63 de bugetari, cu salarii de 3.000-4.500 de lei, care costă statul 1 milion de euro pe an. Înalţi funcţionari publici pe hârtie, în realitate este vorba de foşti prefecţi, subprefecţi sau secretari generali din ministere „retrogradaţi” la schimbarea puterii. Inspectorii guvernamentali nu au trasate sarcini clare, ei declarându-se la dispoziţia Secretariatului General al Guvernului (SGG). De exemplu, Ion Ghica, fost subprefect, acum inspector guvernamental, a declarat pentru gândul că în atribuţiile sale intră identificareea punctelor negre de pe şosele, dar şi a digurilor găurite de rozătoare”, scrie Gândul.

„PNL dezinformează. Silaghi are în continuare probleme cu ANI”, scrie, miercuri, Curentul.

Citeşte şi REVISTA PRESEI: Se clatină cea mai mare economie a Europei

„Resursele de cadre ale liberalilor sunt extrem de limitate, dacă după demisia forţată de justiţie a lui Relu Fenechiu de la Ministerul Transporturilor aceştia l-au scos la încălzire şi chiar l-au nominalizat pentru această poziţie pe cel care a mai deţinut acest portofoliu, plecând cu coada între picioare din guvern. Este vorba despre Ovidiu Silaghi, ministrul care s-a remarcat doar prin faptul că îşi vopseşte frecvent podoaba capilară şi prin deja celebra postare de pe Facebook, chiar din timpul şedinţei CSAT în care se discuta privatizarea CFR, subiect considerat ”plictisitor” de către demnitarul liberal. Silaghi a fost forţat să plece din guvern după ce Agenţia Naţională de Integritate a constatat că liberalul nu prea poate să justifice vreo 200 000 de lei din averea sa .Acum, PNL l-a scos din nou din pălărie pe Silaghi, pentru Ministerul Transporturilor, decizia fiind luată ieri de către BPN , după o consultare matinală , prin Skype, cu Crin Antonescu, aflat la odihnă pe alte meleaguri”, scriu jurnaliştii de la Curentul.

Filmul vieţii lui Sechelariu: „Primarul guvizilor“

Citeste mai mult: adev.ro/mq1fv3Filmul vieţii lui Sechelariu: „Primarul guvizilor“ 2 „Filmul vieţii lui Sechelariu: „Primarul guvizilor“ 2

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă