10.2 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Există un pericol mai mare pentru PSD decât izolarea

REVISTA PRESEI. Există un pericol mai mare pentru PSD decât izolarea

Ziarul Adevărul de vineri prezintă o declarație oarecum surprinzătoare referitoare la eșichierul politic.

“Există un pericol mai mare pentru PSD decât izolarea, anume să intre la guvernare cu PNL, ca în 2008”, a declarat fostul premier Victor Ponta, joi, la o emisiune de televiziune, citat de Adevărul.

Evenimentul Zilei este preocupat de soarta oamenilor bogați și titrează “Câţi români au peste 100.000 euro în conturi şi îşi vor pierde economiile dacă banca intră în faliment”.

În România, la 29 de bănci participante la Fondul de Garantare  (FGDB), din 13.971.200 de depozite ale persoanelor fizice, 24.919 sunt peste plafonul de 100.000 de euro. În cazul acestor depozite, doar suma de 100.000 de euro este acoperită de FGDB, aşadar restul banilor se vor pierde în cazul în care banca dă faliment.

Ziarul Libertatea scrie din nou despre agentul Marian Godină, de la Poliția din Brașov.

“Marian Godină, polițistul din Brașov devenit celebru grație poveștilor hazlii de pe Facebook, a surprins din nou prin corectitudinea sa. Acesta a fost fotografiat joi în trafic, după ce a oprit o mașină cu însemnele ANAF”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Bilanț DNA 2023. Printre dosarele de memorabile, cel al lui Dumitru Buzatu

Procurorul-șef al DNA, Marius Voineag, a prezentat, luni, bilanțul instituției pentru anul 2023. În discursul său, acesta a precizat că este conștient de...

Bilanț DNA 2023. Printre dosarele de memorabile, cel al lui Dumitru Buzatu

Procurorul-șef al DNA, Marius Voineag, a prezentat, luni, bilanțul instituției pentru anul 2023. În discursul său, acesta a precizat că este conștient de...
Ultima oră
Pe aceeași temă