19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Doar 34,8% din români mai au încredere în Guvernul Ponta

REVISTA PRESEI: Doar 34,8% din români mai au încredere în Guvernul Ponta

„Sondaj: doar 34,8% din români mai au încredere în Guvernul Ponta”, titrează Adevărul, care notează că, „potrivit cercetării “Adevărul despre România”, realizată de INSCOP Research, Executivul este instituţia care a scăzut cel mai mult în ochii românilor, din martie până în septembrie 2013”.

„Soluţia Primăriei Capitalei ca să-şi acopere indolenţa: program de baie şi de încălzit”, scriu cei de la Evenimentul zilei. Bucureştenii vor rămâne fără apă caldă pe timpul nopţii, între orele 10 seara şi 5 dimineaţa, a declarat viceprimarul PNL Marcel Nicolaescu, precizând că măsura este temporară. Cert este că, în multe apartamente, caloriferele sunt doar dezmorţite, iar apa caldă nu este fierbinte.

Gândul lansează campania „Bicicleşti”. „Îi cerem public primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să închidă în luna octombrie, duminica, până la ora 18.00, traficul rutier de la Herăstrău, via Kiseleff, Calea Victoriei, până în Centrul Vechi. Ne dorim ca acest traseu să devină cea mai mare pistă de activităţi sportive de week-end din Capitală”, scriu jurnaliştii de la Gândul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă