20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. Șeful SPP, acuzat de crimă: "A împușcat un om în...

REVISTA PRESEI. Șeful SPP, acuzat de crimă: „A împușcat un om în cap!”

Ziarele de joi scriu despre cazul Bogdan Olteanu, dar şi despre acuzaţiile grave la adresa şefului SPP, care ar fi împuşcat un om în cap.

Adevărul dedică un amplu spaţiu celebrei blonde de la Cotroceni şi titrează „Nutriţionist: Udrea ţine post, dar se hrăneşte prost. Sociolog: Ţine post de fiţe. Preot: Postitorul trebuie să fie smerit”. „Meniul de post al Elenei Udrea este unul sărac în proteine şi bogat în zaharuri, ceea ce ar putea să-i dăuneze sănătăţii, arată specialiştii în nutriţie. Iar prin lauda pe Facebook, Elena Udrea înfăptuieşte chiar păcatul mândriei, arată preoţii. De trei zile, de când a început postul Maicii Domnului, fostul ministru Elena Udrea ţine un jurnal de post pe Facebook. Din punct de vedere alimentar, Elena Udrea a înlocuit dulciurile cu pepenele, produsele de origine animală cu humusul, iar cafeaua o bea cu lapte de soia sau cu lapte de migdale. Prima zi de post a fost şi cea mai cruntă pentru stomacul Elenei Udrea. „Am băut dimineaţa cafea cu lapte de migdale şi am mâncat prune deshidratate. La prânz pepene roşu, mai târziu tot pepene roşu“, a descris Elena Udrea prima sa zi de post alimentar” – scrie publicaţia.

Gândul ne spune „Cum au stat la sertar 8 ani interceptările din dosarul lui Bogdan Olteanu” şi scrie că „Surse din DNA susţin că procurorii sunt obligaţi să strângă cât mai multe probe la caz, iar dacă ştiu că există posibilitatea ca interceptări mai vechi să fie relevante faptelor anchetate, ei le pot solicita. Toate interceptările făcute, până nu demult, de SRI în dosarele penale, sunt arhivate şi secretizate de parchetele la care au ajuns, inclusiv cele nefolosite ca probe în dosarele penale, conform Codului de Procedură Penală”.

Jurnalul Naţional titrează „Liviu Mihaiu știa că SOV va aranja ca el să ocupe funcţia de guvernator al Deltei Dunări însă de bani a aflat ulterior”, iar Evenimentului Zilei scrie că „Erdogan somează Italia: „Judecătorii italieni să se ocupe de Mafia și să-mi lase fiul în pace!” Liderul turc a tunat: „Occidentul susține terorismul! Scenariul puciului a fost scris în străinătate”

Cotidianul titrează „Șeful SPP, acuzat de crimă: „A împușcat un om în cap!” şi detaliază: „Acuzații extrem de grave la adresa șefului SPP, Lucian Pahonțu, au fost lansate în această seară la Antena 3. Un subordonat al acestuia, filmat în umbră, a declarat că Pahonțu a participat la o partidă de vânătoare, în urma căreia un om a murit împușcat în cap. Ancheta l-a ocolit până acum pe Pahonțu, susține acuzatorul. Angajatul SPP dă de înțeles că i s-a cerut să servească procurorilor o variantă care îl protejează pe Pahonțu și ascunde adevărul. Avându-l șef, angajatul SPP spune că trăiește de patru ani cu presiunea acestei situații și a ajuns să se teamă pentru viața sa”.

Hotnews abordează acelaşi subiect şi publică răspunsul SPP: „In legatura cu reportajul la care faceti referire, precizam ca exista dosar de cercetare la Parchet. In cauza au fost efectuate numeroase expertize judiciare precum si alte investigatii. Vinovatiile sunt stabilite de catre procurori. Generalul Lucian Pahontu a fost audiat de catre procurori pentru stabilirea adevarului in cazul expus de dumneavoastra, iar calitatea sa in acest dosar este de martor”.

Ziarul Financiar scrie că „Gazele naturale sunt folosite ca arme într-un nou război rece al declaraţiilor”, iar Wall Street anunţă „Angajari pe banda rulanta in vestul tarii: companiile cauta de la muncitori necalificati la IT-isti, platiti cu 4.500 de euro”.

Gazeta Sporturilor titrează „Tamaș a prins curaj după meciul cu Sparta: „Vreau să jucăm cu City și să îi eliminăm”, în vreme ce Prosport crede că „Steaua – Manchester City poate fi coşmarul lui Reghecampf. Lista finală a posibilor adversari ai Stelei din play-off-ul Ligii”.

Libertatea ne anunţă că „Alina și-a făcut trei operații estetice strategice în SUA înainte de întâlnirea cu soțul ei. A cheltuit 80.000$ doar ca să-l facă pe Borcea cu capul!”. La rândul său, Click scrie că „Ion Ţiriac demonstrează încă o dată că ştie să se poarte cu femeile care-i cad cu tronc. După o zi întreagă petrecută în compania miliardarului, mulatra Laurette s-a ales cu o maşină de la Ţiriac Auto”. 

Cancan anunţă că „Nevasta mafiotului Clămparu a rupt tăcerea!”  – oredana afirmă că nu-l cunoaşte pe ”Sanchi”, că n-a avut nimic cu acesta şi că nu înţelege de ce Mircea Ursu o bagă în acest scandal. ”Mircea a fost bodyguardul meu, însă am renunţat la serviciile lui. Din ce mi-am dat seama, a făcut o obsesie, o pasiune pentru mine şi acum se răzbună. Şi pe mine, şi pe soţul meu. M-a ameninţat de mai multe ori, am făcut mai multe plângeri penale împotriva lui. Într-una din dăţi, am sunat la 112 pentru că era în faţa casei mele cu sabia în mână şi mă ameninţa”, a declarat concubina lui Clămparu, zis şi ”Cap de Porc”. Femeia spune că vrea să închidă conflictul cu Mircea Ursu. ”Nu înţeleg ce vrea, de ce face asta. Continuă să mă ameninţe, sa mă denigreze, mi-a zis că o să-l facă pe Ion să se spânzure în puşcărie”.

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă