17.7 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: Abordările politice ale crizei refugiaților trebuie să fie...

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: Abordările politice ale crizei refugiaților trebuie să fie pragmatice

De pe blogurile de luni, aflăm că abordările politice ale crizei refugiaților trebuie să fie pragmatice și să urmărească interesul național, dar și cum putem vizita virtual muzeele românești.

Moise Guran a apreciat, pe blogul Biziday, că abordările politice ale crizei refugiaților trebuie să fie pragmatice și să urmărească interesul național. ”În lumea noastră e prea mare confuzie între telenovele și știri, între o interpretare lacrimogenă pe care o uiți după un sfert de oră și o realitate cruntă, șocantă, pe care tot după un sfert de oră o uiți, doar pentru că nu e aici, la tine”, arată Moise Guran. În acest context, jurnalistul a precizat că poziția lui Klaus Iohannis privind acceptarea unei cote voluntare de refugiați este una bună.

De pe blogul Victorkapra.ro aflăm cum putem vizita virtual muzeele românești. Astfel, pot fi vizualizate, pe Internet, peste 100 de monumente și muzee din România. ”Dintre toate, îmi place mult reproducerea online a celei mai frumoase clădiri din București, Ateneul Român, sediul Filarmonicii naționale și una din sălile în care se țin concertele Festivalului George Enescu”, spune bloggerul.

De pe blogul Cristian China Birta aflăm că părinții care doresc să ajute copii nevoiași, pot  dona ghiozdanele vechi ale copiilor lor la punctul de colectare de la nivelul 2, în Mega Mall. Acțiune aface parte din campania ”Respect Școala” derulată de Mega Mall, mai scris bloggerul.

Adelin Petrișor ne informează că Pentagonul a semnat un contract de aproape șapte miliarde de dolari pentru înlocuitorul Humvee-ului. Noul blindat va fi produs de Oshkosh Defense.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă