25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Ce spune Tolontan despre declarațiile lui Gelu Vișan, apropiatul Elenei...

REVISTA BLOGURILOR. Ce spune Tolontan despre declarațiile lui Gelu Vișan, apropiatul Elenei Udrea

Vineri, citim pe bloguri despre templele din Thailanda, despre declarațiile lui Gelu Vișan, apropiatul Elenei Udrea. Citim, de asemenea, și un interviu cu organizatoarea workshopurilor Mobile:Next, Carmen Ciulacu.

Cristian China Birta povestește, pe blogul personal, cum arată templele din  Thailanda. Bloggerul admite că nu trebuie să fii o ființă spiritual-religioasă ca să îți placă să vizitezi templele din Thailanda. El a vizitat patru temple în regiunea Loei, din nordul țării, fiecare având ceva specific. Bloggerul susține că templul Wat Neramit Wipattasana are o poveste interesantă. În urmă cu vreo 30 de ani, un călugăr a decis că pe dealul cu pricina merită construit un templu.” Și a fost atât de dedicat în ceea ce și-a propus încât după 14 ani și 200 milioane de bați (moneda locală, echivalentul a 230 milioane lei) uite că templul a fost înălțat”, povestește bloggerul.

Cătălin Tolontan a comentat, pe blogul personal, declarațiile apropiatului Elenei Udrea, Gelu Vișan. În cadrul unei emisiuni televizate, Vișan a avut două momente ”de patos”, după cum afirmă Tolontan. Primul din ele s-a contretizat în atacul la adresa jurnaliștilor Dan Tăpălagă și Rareș Bogdan, spunând că aceștia au schimbat tabăra ca să se gudure pe lîngă noua putere. Jurnalistul spune că vizată a fost și Andreea Pora, pe care Vișan a trecut-o la ”fanaticii luptei anticorupție”. Despre Tăpălagă, Vișan a spus că obsesia ziaristului este să ”construiască instituția picioarelor primei doamne”, cu un singur motiv: ”ca să-l vadă stăpînul”. ”Al doilea moment extatic a fost acela în care s-a referit la ceea ce a publicat Gazeta astăzi”, a afirmă Cătălin Tolontan. Întrebat cum comentează traseul banilor de la MDRT prin primăria Lupeni către Rudel Obreja, Vișan a spus că ”Așa e, cu o singură precizare. Adrian Gărdean nu a declarat niciodată că Elena Udrea i-a cerut vreo sponsorizare, vreun ban înapoi!”. În acest context, Tolontan îi transmite lui Gelu Vișan că DNA nu o urmărește pe Elena Udrea pentru beneficii politice în Gala Bute, ci pentru trei infracțiuni de luare de mită pentru ea sau pentru altul, pentru abuz în serviciu și pentru spălare de bani. 

În blogul victorkapra.ro citim un interviu cu Carmen Ciulacu, organizatoarea workshopurilor Mobile:Next. Aceasta aformă că Mobile:Next are o misiune foarte importantă în contextul schimbării rapide a tehnologiei, aceea de a aduce, în avanpremieră, în fața oamenilor de afaceri şi entuziaştilor tech cele mai noi informaţii despre platforme, infrastructuri şi modele de business care vor da o nouă faţă generaţiei următoare de aplicaţii. ”Absolut toate echipamentele din casă, maşină, birou şi chiar din buzunar ne impun un nou mediu de viaţă şi de muncă”, spune Carmen Ciulacu. În acest context nu doar tehnologia este importantă, mult mai importante sunt aplicaţiile şi interacţiunea cu tot ce integrează IoT (Internet of Things) şi wearables, susține ea. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă