21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR: Ce înseamnă să fii pacient în România

REVISTA BLOGURILOR: Ce înseamnă să fii pacient în România

În blogurile de marți citim despre ce înseamnă să fii pacient într-un spital din România și despre sondajul Orange realizat printre tineri, despre cum folosesc părinții internetul și tehnologie în general.

Pe blogul zoso.ro aflăm care sunt stadiile prin care trece un român când trebuie să apeleze la serviciile de Urgență dintr-un spital. ”Dacă nu ești în pericol de moarte, nu ai nici un fel de prioritate, și pot trecere ore bune până să fii băgat în seamă de cineva. Patru ore lejer, 6 sau 8 dacă e weekend și a avut loc un accident. Mai câștigați sunteți dacă stați acasă alea 4 ore și sunați la Salvare, pentru că și ăia aduși de Ambulanță au prioritate în fața celor care au ajuns acolo pe picioarele lor”, argumentează autorul. 

Victorkapra.ro prezintă un nou sondaj realizat de Orange care circulă printre tinerii pentru a se afla cum se folosesc părinții lor de internet și de tehnologie. Astfel, Orange a adunat toate poveștile, iar autorii celor mai interesante povestiri au primit ca premiu câte o invitație dublă într-o tabără pentru părinți în care aceștia din urmă să primească un update tehnologic.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă