7.1 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Echipamentul sportivilor români de la Rio pare să fie contrafăcut

REVISTA BLOGURILOR. Echipamentul sportivilor români de la Rio pare să fie contrafăcut

Jurnalistul Cătălin Tolontan, aflat la Rio de Janeiro, scrie pe blog despre echipamentul lotului olimpic al României, despre care sportivii afirmă că este de slabă calitate.

“Noi suntem de o viață în sport. Acest Kappa pe care-l purtăm nu pare un echipament original! Se comportă ca un fake, ca unul contrafăcut”, susțin românii.

Jurnalistul Adelin Petrișor scrie pe blog despre viitoarele avioane de luptă ale Forțelor Aeriene ale României, model F-16.

“Să sperăm că peste 20-30 de ani și RoAF își va permite un multirol de generația a cincea. Deocamdată noi așteptăm primele 6 aparate F-16. Avioanele vor veni în țară cam peste două luni, iar escadrila va fi operaționalizată în 2017”.

Omul de televiziune Cabral scrie pe blog despre o campanie publicitară a unui mall din București, care lui i-a plăcut foarte mult. Campania a folosit imaginea unui bărbat aparent abandonat de partenera lui în fața unei cabine de probă.

“Am scris despre cum ne abandonează iubitele noastre în fața cabinelor de probă ale magazinelor de mai multe ori. Era doar o chestie de timp până ca cineva să se folosească de ideea asta”.

Bianca Ceică scrie pe blog despre “prima ediție a Bușteni International Sculpture Symposium”, care are în centru marmura.

Vizitatorii pot admira viziunea și creativitatea unor renumiți sculptori din țări precum Argentina, Taiwan, Rusia, China, Egipt și Franța, atât la Castelul Cantacuzino, cât și pe străzile stațiunii Bușteni.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Centru de Resurse Juridice, un nou semnal de alarmă după ,,azilele groazei”

Cazul azilele groazei a scos la iveală faptul că seniorii țării sunt extrem de vulnerabili, iar legislația din țara noastră nu este suficientă și...

Ungaria a ratificat aderarea Suediei la NATO

Parlamentul ungar a ratificat luni aderarea Suediei la NATO, ultima etapă pentru această ţară nordică ce şi-a exprimat dorinţa de a adera la Alianţa...

Sindicaliștii Hidroenergetica amenință cu greva. Aceștia acuză implicarea politicului în companie

Sindicatul Național Hidroenergetica, membru al FNME, afiliată CNS Cartel ALFA, organizație sindicală reprezentând peste 80% din salariații Hidroserv, trage un semnal de alarmă asupra...
Ultima oră
Pe aceeași temă