9.9 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrișor: Baza Kogălniceanu ar putea deveni noul Incirlik

REVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrișor: Baza Kogălniceanu ar putea deveni noul Incirlik

Jurnalistul Adelin Petrișor anunță, pe blog, că Mihail Kogălniceanu ar putea deveni “noul Incirlik”. Este vorba despre o eventuală mutare a forțelor americane din baza de la Incirlik (Turcia) pe teritoriul României, iar o posibilă locație ar fi Mihail Kogălniceanu.

Vali Petcu, pe care îl cunoaștem mai bine sub numele de Zoso, scrie pe blog despre “cele mai fiabile mașini de spălat și cele mai fiabile frigidere”.

Dintr-un studiu realizat de asociația Test Achats reiese că mărcile de mașini de spălat cele mai bune sunt Miele, Siemens, LG, Panasonic, Samsung și Bosch, iar la polul opus s-ar situa Whirlpool, Beko, Haier, Indesit și Candy.

La frigidere, în top se situează nemții de la Miele, Neff și Siemens, elvețienii de la Liebherr și japonezii de la Sharp.

Andreea Pătrașcu ne relatează, pe blog, care sunt procedurile legale dacă vrei să crești un câine de rasă (sau mai mulți).

“Săptămâna trecută am călcat și pragul Asociației Chinologice Metropolitane București. M-am dus să declar cuibul celor 11 pui de cane corso ai Tiarei. În termen (90 de zile de la fătare), așa cum prevede regulamentul. Demersul NU este obligatoriu, însă doar prin înscrierea în Asociație se confirmă proprietatea asupra câinilor cu pedigree”.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Te-ai săturat de var care ține prea puțin? Ia VAR de la Superliga României! DUREAZĂ FOARTE MULT!!!

Ilustrație: Marian Avramescu Te-ai săturat de varul care nu ține suficient, indiferent de meșterii care vin la tine și te întreabă: cine v-a lucrat...

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la funcția de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobișnuită împotriva actualului primar, Nicușor Dan, distribuind personal apa...
Ultima oră
Pe aceeași temă