22.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Codul deontologic pentru bloggeri

REVISTA BLOGURILOR. Codul deontologic pentru bloggeri

Cristian China Birta scrie, pe blog, despre o idee în dezbatere: “Codul deontologic pentru bloggeri”.

“Vă zic din start părerea mea despre codul deontologic pentru bloggeri: nu cred că există șanse ca așa ceva să apară, cel puțin nu în viitorul apropiat, dar faptul în sine că discutăm despre așa ceva este un mare câștig”.

Omul de televiziune Cabral ne informează pe blog că peste 200.000 de oameni din întreaga lume s-au înscris la o selecție de voluntari pentru Olimpiada de la Rio. Dintre aceștia, “Au fost selectați și acceptați 50.000 de oameni care vor deveni voluntari și vor activa la Rio în cadrul evenimentului. Printre ei… și români”.

Jurnalistul Cătălin Tolontan scrie, pe blog, despre un nou scandal în sistemul medical. Este vorba de spitalul din Sighișoara, unde o pacientă a fotografiat o pernă murdară și apoi a postat imaginea pe Facebook.

Drept urmare, “Compartimentul Pneumologie al Spitalului Municipal din Sighișoara a fost închis începând cu data de 18 iulie pentru lucrări de înlocuirea canalizării interioare și exterioare. După lucrările la sistemul de canalizare, spitalul va face și lucrări de interior: zugrăvirea întregului compartiment, reparații ale ușilor, ferestrelor și podelelor. Interiorul va fi renovat din fonduri proprii și are termen de execuție aproximativ 3 luni. În acest moment nu se desfășoară nicio activitate medicală în compartimentul Pneumologie”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un băiat de 19 ani a intrat peste o femeie de 30 de ani şi fiica ei şi a încercat să violeze fata de...

Un incident șocant a avut loc în comuna Izvoare din județul Dolj, unde un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut și...

Apel pentru justiție în dosarele crimelor de genocid și fratricid din 22-30 decembrie 1989 și 13-15 iunie 1990

Următorul document se adresează președintelui României Klaus Iohannis, liderilor coaliției de guvernare Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, precum și ministrului Justiției Alina Gorghiu. Către Președintele României...

Cum a ajuns un „candidat AI” pe buletinele de vot în Marea Britanie la alegerile parlamentare

Marea Britanie va avea, în premieră, un „candidat AI” pe buletinele de vot pentru parlamentare, din zona Brighton Pavilion din Brighton și Hove, un...
Ultima oră
Pe aceeași temă