37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Sistemul medical - probleme fără sfârșit

REVISTA BLOGURILOR. Sistemul medical – probleme fără sfârșit

Jurnalistul Cătălin Tolontan reia pe blog, sintetizat, toate episoadele anchetei sale asupra cazului  Hexi Pharma și a altor nereguli din sistemul sanitar românesc. Sunt în total 50 de episoade, a căror publicare a început în aprilie 2016. Tolontan nu spune dacă va continua acest serial, dar problemele din sistemul medical par fără sfârșit.

Ce poate face, la nivel individual, fiecare cetățean al României? Un exemplu ne oferă jurnalistul Adelin Petrișor, care anunță pe blog un program de donații, chiar de ziua lui de naștere, pentru HOSPICE Casa Speranței.

„Ideea campaniei este că cine vrea să-mi facă un cadou de ziua mea (29 iulie) donează pentru a le îmbunătăți viața celor fără de speranță”, explică Adelin Petrișor.

Omul de televiziune Cabral este în schimb în vacanță și ne anunță, pe blog. că a plecat la evenimentul artistic deja celebru în Ardeal – festivalul Electric Castle.

„V-am zis că mă duc la Electric Castle încă de-acum cinci luni, când ziceam că vin Skrillex, Grime Brothers și Antenna… așa că mă țin de cuvânt”.

Cabral anunță că merge la Bonțida cu rulota, pentru a avea un plus de libertate.

Blogul coordonat de Andreea Raicu prezintă, la rândul lui, sfaturi despre „Cum sa alegi restaurantul perfect pentru o intalnire romantica”.

„Sa alegi restaurantul perfect pentru o intalnire romantica nu pare sa fie ceva dificil, insa este necesar sa fii atenta la foarte multe detalii si sa tii cont de cateva lucruri importante daca iti doresti ca totul sa iasa asa cum iti doresti”. Dar cu toate acestea, „restaurantul perfect pentru o intalnire romantica nu trebuie sa fie scump”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă