12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR: Manipularea, prăjiturile și mașina de familie

REVISTA BLOGURILOR: Manipularea, prăjiturile și mașina de familie

Zoso scrie despre O manipulare marca Antena3: accidentul lui Ludovic Orban din 2007. „Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, circula prin București cu mașina în decembrie 2007. La o trecere de pietoni prin Cotroceni, nu vede o fată care era pe trecerea de pietoni, pune frână târziu și o trântește la pământ. Ca un băiat descurcăreț ce e, încearcă să mușamalizeze totul. Familia Gramo, bloggeri și angajați la Realitatea TV, locuiau în zonă, dau pontul lui Turcescu și publică niște poze cu acesta, ca să spulbere declarațiile ministrului că nu fusese implicat în nici un accident. Apare clipul de mai jos, filmat de niște securiști care filau ceva (probabil pe Orban, dar nu e sigur). Familia fetei e găsită, dar refuză să dea declarații și agresează presa, cerând să fie lăsați în pace, cel mai probabil sub imperiul unor promisiuni financiare din partea ministrului. Verdictul vine două luni mai târziu, în februarie 2008: ministrul Ludovic Orban e nevinovat, deși produsese un accident, plecase de la locul accidentului și nici nu se prezentase la Poliție. Deci da, Orban a fost linșat de presă. Sigur că da. Nasol că pe internet nu toți sunt proști și nu toți sunt manipulabili.”

Chinezu scrie Aşa, de sărbători: Cofetăreasa. De văzut:

Petrecerea de sfârșit de an a proiectului Kooperativa, în relatarea lui Cristian Florea. Cum şi de ce m-am filmat cântând Vunk.

Despre cărți, despre Incredibilul pelerinaj a lui Harlod Fry – Rachel Joyce si Confesiunile unui asasin economic – John Perkins, pe blogul Loredanei Pricopie.

Și, dacă vă gândiți cu ce să plecați în vacanță, treceți și pe la Claudiu Ciobanu, pe blog: #masinadefamilie, episodul 4 – Nissan Note.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă