20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRevelion fara Scooter la trombon

Revelion fara Scooter la trombon

Scooter nu mai vine la Sibiu de Revelion. Si asta, dupa ce organizatorii evenimentelor ce vor celebra lansarea programului capitala culturala europeana s-au dat peste cap si peste coaste pentru a-i aduce pe talentatii muzicieni germani sa concerteze in oras intre noaptea dintre ani.
Esecul contractului cu Scooter se va lasa greu de tot la balanta electorala a primarului Iohannis care, dintr-o data, devine om normal, ca toti ceilalti sibieni care conduc si ei un Audi A 8. Pai, treaba sta cam asa… Dupa ce santierele locale au rapit patru ani buni din viata si sanatatea sibienilor, acum ravarii locali sunt lipsiti si de sansa de a da din cap pe ritmurile tenebros erotice ale celor trei super-nemti.
„Scooter, nu mai vine, dar am discutat cu aia de la „East 17″”, au declansat membrii Asociatiei Sibiu 2007 marea vrajeala pentru tineret. Acum, s-o dam pe cinstite, formatia „East 17” e de mult timp oale si ulcele, in sensul ca baietii au avut o cariera misto, au facut ceva banuti, apoi s-au certat ca orice trupa de fite si au disparut de pe firmament. Nu mai egzista, cum ar zice papagalii aia de la Vacanta Mare.
Daca inorogii cu mai multe coarne din staff-ul programului Sibiu 2007 zic ca-i vor aduce sa concerteze pe cei de a „East 17”, atunci spectatorii vor asista probabil la cea mai mare teapa pe bani publici a sfarsitului de an. Acum e tarziu ca sa mai faca ceva, dar cum resursele functionarilor publici nu trebuie niciodata subestimate, romanii trebuie sa se pregateasca pentru o a doua susa locala: dupa promisiunea ca santierele vor fi gata pana de Craciun, si blonzii de la Scooter se vor transformati in taraful lui Guta….

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă