Gustul savuros al ardeilor face din aceasta supa preferata ta.
Ingrediente
12 ardei rosii copti
10 pulpe superioare de pui
Pregateste si Pui aromat
Sare si piper
30ml de ulei de masline
1 ceapa taiata marunt
2 catei de usturoi, taiati marunt
Delicioasa si foarte usor de facut Pasta de naut cu dovleac si usturoi
1,5l de zeama de pui
Un manunchi de frunze de busuoic, rupte
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune ardeii grasi si pulpele de pui la cuptor in tavi diferite si tine-le la copt aproximativ 40 de minute. Intoarce ardeii dupa 20 minute pe partea cealalta.
2. Asezoneaza pulpele cu sare si piper. Scoate ardeii si puiul din cuptor. Pune ardeii intr-un vas si acopera-i cu folie. Dupa 15 minute, decojeste-i si scoate semintele. Taie-i in felii. Indeparteaza pielea de pe pui si dezoseaza-l. Taie carnea in bucati mari.
3. Incalzeste uleiul intr-o tigaie. Adauga ceapa si caleste pana devine aurie. Adauga ardeii copti si usturoiul. Amesteca bine. Adauga zeama, puiul si frunzele de busuioc. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa la fiert timp de 5 minute.
4. Pune amestecul in castroane si serveste cu paine calda.
Pe eCuisine.ro găseşti alte reţete savuroase precum Supă-cremă de ciuperci