0.2 C
București
sâmbătă, 16 noiembrie 2024
AcasăSpecialReţeta zilei: cheesecake cu migdale, scortisoara si iaurt

Reţeta zilei: cheesecake cu migdale, scortisoara si iaurt

Ingrediente

50 g biscuiti digestivi

50 g migdale

50 g unt topit

250 g crema de branza

Poti face si New York Cheesecake

1/3 cana zahar pudra

½ lingurita scortisoara

2 oua

250 ml iaurt simplu

3 linguri faina

sare de lamaie

1 lingura suc de lamaie

Pentru servire:

125 ml frisca

Incearca si Cremă de iaurt cu frişcă şi afine

seminte de rodie

scortisoara

Mod de preparare

1. Preincalziti cuptorul la 160°.

2. Sfaramitati biscuitii, apoi amestecati cu migdalele si untul topit.

3. Puneti compozitia intr-o tava de tarta de 20 cm, apasand marginile cat
puteti. Puneti amestecul la frigider.

4. Bateti crema de branza pana ce devine omogena. Adaugati zaharul,
scortisoara, ouale, iaurtul, faina, sarea de lamaie si sucul de lamaie,
avand grija ca fiecare ingredient sa fie bine amestecat inainte de a-l
adauga pe urmatorul.

5. Turnati compozitia in tava deja pregatita si coaceti timp de 40-50 de
minute. Lasati-o apoi sa se raceasca in tava.

6. Pentu a servi, turnati frisca, semintele de rodie si putina scortisoara.

Pe eCuisine.ro găseşti alte reţete savuroase:

Panna Cotta cu ciocolata

Ruladă de bezea cu mascarpone

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă