19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRetea de traficanti de droguri depistata de politisti

Retea de traficanti de droguri depistata de politisti

»  Politistii au depistat, in urma unor descinderi facute la patru adrese din Capitala, noua persoane acuzate ca aprovizionau consumatorii de heroina din oras.

»  Pentru cinci dintre persoanele depistate ca faceau parte din grupul infractional au fost emise mandate de arestare preventiva.
Potrivit reprezentantilor Politiei Romane, anchetatorii au inceput verificarile in acest caz in luna martie, noua bucuresteni, cu varste cuprinse intre 17 si 38 de ani, fiind suspectati ca fac parte dintr-o importanta retea de traficanti de droguri, care aproviziona cu heroina piata de consum din Bucuresti.

Politistii de la Crima Organizata, sprijiniti de luptatori ai Serviciului Politiei pentru Interventie Rapida, au descins la patru locuinte situate pe raza sectoarelor 3 si 5 din Capitala, in urma carora cele noua persoane au fost conduse la sediul DIICOT pentru audieri si cercetari.
Din cele patru locuinte, anchetatorii au ridicat 43 de doze de heroina, 121 de comprimate cu continut stupefiant, 5.800 de lei, precum si noua telefoane mobile. Impotriva celor noua au inceput urmarirea penala pentru trafic si consum ilicit de droguri de mare risc, precum si constituirea unui grup infractional organizat, iar pentru cinci dintre acestia au fost emise mandate de arestare preventiva.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă