26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialReţea de proxenetism şi prostituţie care funcţiona mascat într-un salon de masaj...

Reţea de proxenetism şi prostituţie care funcţiona mascat într-un salon de masaj erotic, anihilată

Poliţiştii bihoreni au destructurat o reţea de proxenetism şi prostituţie care funcţiona mascat într-un salon de masaj erotic din municipiul Oradea, informează Mediafax.

Luni, poliţişti bihoreni ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei, alături de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Urban din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, împreună cu luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Oradea, pentru destructurarea unei reţele specializată în obţinerea de foloase materiale în urma practicării proxenetismului şi prostituţiei, informează, joi, Poliţia Română.

Astfel, poliţiştii bihoreni au efectuat trei percheziţii domiciliare simultane, în urma cărora au fost identificaţi şi prinşi orădenii K.A. (42 de ani), B.N. (28 de ani), faţă de care s-a început urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism, O.A. (18 ani), din Târgu Neamţ, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie şi proxenetism, K.R. (22 de ani), din comuna Sălard şi alte două tinere de 15, respectiv 16 ani, din judeţul Satu Mare, cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de prostituţie.

K.A. este acuzat că, în perioada august – noiembrie, ar fi postat un anunţ publicitar pe internet prin care recruta persoane de sex feminin, cărora ulterior, le punea la dispoziţie un imobil situat în municipiul Oradea, în care aparent funcţiona un salon de masaj erotic. Sub acest paravan, în imobilul respectiv tinerele racolate de pe internet întreţineau relaţii sexuale cu diferite persoane de sex masculin, în schimbul unor sume de bani, din care o cotă parte le revenea lui K.A., O.A. şi B.N..

Cele trei persoane suspectate de proxenetism au fost reţinute, pentru 24 de ore, în arestul IPJ Bihor, iar marţi, 30 noiembrie, K.A. a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Oradea. Magistraţii au luat faţă de acesta măsura preventivă de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, faţă de cele două minore a fost luată măsura introducerii într-un centru de minori.

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă