16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialRetailerul britanic de fashion New Look deschide primul său magazin din România...

Retailerul britanic de fashion New Look deschide primul său magazin din România pe 26 august

Mâine, 26 august, retailerul britanic de fashion New Look deschide primul său magazin din România, la Afi Cotroceni.

700 de vouchere de cumpărături şi cadouri vor fi oferite primilor cumpărători.

Un nou magazin va fi lansat în Băneasa Shopping City pe 1 septembrie. New Look, lider al ultimelor tendinţe în modă în Marea Britanie, urmăreşte să susţină fashionistele românce prin stiluri irezistibile şi haine şi accesorii spectaculoase, cu finisaje de calitate şi preţuri accesibile. Brandul se bucură de o popularitate extraordinară în rândurile tinerelor: este liderul vânzărilor de rochii, jeans şi pantofi în Marea Britanie, iar o pereche de pantofi este vândută la nivel global la fiecare 2 secunde.
 
 Claudia Pavel (Cream) va fi prezentă la ceremonia de tăiere a panglicii inaugurale, ce va avea loc pe 26 august, la ora 10.00, iar primii 200 de fani New Look prezenţi în Afi Cotroceni vor primi cupoane cadou în valoare de 60 de lei. Alte 500 de vouchere, constând în cadouri şi discounturi vor fi disponibile pentru cumpărători. În ziua inaugurării, clientele se vor bucura de sesiuni gratuite de machiaj şi hair styling, iar cea mai bine îmbrăcată clientă va primi un voucher de cumpărături de 400 de lei. 

Continuarea articolului şi o galerie foto cu primele imagini din magazinul din Afi Cotroceni pe modista.ro!

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă