23.6 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăSpecialRestricţii de circulaţie în Capitală, pentru concertul Violetta Live

Restricţii de circulaţie în Capitală, pentru concertul Violetta Live

Circulaţia va fi închisă pe bulevardele care duc spre Piaţa Constituţiei, de miercuri, ora 8:00, până joi, la ora 6:00, pentru concertul Violetta Live.

Organizatorii evenimentului recomandă rutele ocolitoare: Calea 13 Septembrie – Bulevardul Libertăţii – Piaţa George Cosbuc – Bulevardul Regina Maria; Strada Izvor – Strada Haşdeu – Splaiul Independenţei sau Bulevardul Unirii – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei – Strada Haşdeu – Strada Izvor – Calea 13 Septembrie.

Citește și: Începe numărătoare inversă pentru concertul Violetta Live. Cât au plătit părinţii pentru bilete

De asemenea, în perioada premergătoare concertului Violetta Live, în zona Pieței Constituției se vor aplica restricții de circulație pe banda 3 din jurul Pieței Constituției, pe banda 1 de pe Bd. Libertății (în direcția Izvor/ Bd. Națiunile Unite), pe banda de parcare din semicercul Pieței Constituției și pe Bulevardul Unirii (spre Casa Poporului), după prima trecere de pietoni.

Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 si 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta.

Citește și: Bebelușii, taxați la concertul Violetta. Ce reguli stricte impun organizatorii

Primul concert Violetta a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Denumit Violetta en Vivo, concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat de primul turneu Violetta in Concert, care a debutat în Asunción, Paraguay, în septembrie 2013, dupa care s-a mutat în Europa unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orase din Spania, Italia si Franța. În total, turneul a vândut aproape un milion de bilete pentru peste 200 de concerte, în 12 țări. Turneul a fost urmat de lansarea filmului special care a inclus un spectacol live în întregime și le-a oferit fanilor șansa de a vedea ce se întâmplă în culisele unui turneu de concerte live.

Considerat prima „telenovelă” pentru copii, serialul Violetta prezintă povestea unei tinere talentate, care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbarilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Dublat în 15 limbi, Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 760. Congresul Mondial al Ucrainenilor se desfășoară la București

Congresul Mondial al Ucrainenilor se desfășoară la București, la Palatul Parlamentului, în perioada 12 - 15 aprilie 2024. La ceremonia de deschidere, din data de...

După atacul Iranului asupra Israelului, “România este alături de Israel”, anunță Nicolae Ciucă

"România este alături de Israel și poporul israelian", anunță președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, în urma atacului Iranului asupra Israelului. "România este alături de Israel...

Năpasta, răscruce între realul si mitologicul romanesc

Saga și odiseea unei femei puternice, la răscrucile dintre real și fantastic, între lumină și întuneric, între dreptate și nedreptate, nevoită de destin și de...
Ultima oră
Pe aceeași temă