19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial"Regele Kahn" a cazut

„Regele Kahn” a cazut

Jurnalele germane au consacrat prima pagina „caderii” lui Oliver Kahn, supranumit „Regele Kahn” sau „Titanul”, in urma deciziei selectionerului Germaniei, Jurgen Klinsmann, de a-l alege ca portar titular la Cupa Mondiala pe Jens Lehmann, informeaza AFP.
„Klinsi l-a facut sa cada pe King Kahn”, noteaza cotidianul Bild, care insista mai mult asupra acestui subiect decat in privinta alegerii lui Lehmann. „Jurgen Klinsmann il scoate pe titanul Kahn din poarta nationalei, pe care o ocupa de opt ani. Pentru Kahn aceasta zi a fost cea mai dificila din cariera sa”, se mentioneaza in Bild.
Jurnalul Die Welt scrie ca decizia lui Klinsmann „l-ar putea impinge pe Kahn sa isi incheie cariera internationala” si aminteste de evolutiile portarului echipei Bayern Munchen la Cupa Mondiala din 2002. „Dupa finala cu Brazilia, scor 0-2, el era nu numai un jucator de fotbal, dar si o vedeta de show-business. Sezon dupa sezon, el face din ce in ce mai multe greseli: doar in acest sezon a primit patru goluri pentru care este responsabil”, adauga Die Welt.
Cotidianul citat noteaza ca pentru prima data in cariera sa internationala Jens Lehmann se va afla sub o presiune foarte mare. „El a repetat adesea ca este cel mai bun, iar acum este considerat astfel, oficial. O intreaga tara este curioasa sa vada daca noul portar numarul unu poate fi performant pe toata durata turneului”, se precizeaza in Die Welt.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă