22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialRecursul în dosarul lui Oscar Pistoriu, amânat pentru miercuri

Recursul în dosarul lui Oscar Pistoriu, amânat pentru miercuri

Tribunalul sud-african a amânat pentru miercuri recursul în dosarul lui Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru omor din culpă. Parchetul ceruse recurs în acest caz, considerând pedeapsa prea mică.

Judecătoarea Thokozile Masipa a ascultat timp de trei ore expunerile celor două părţi şi a decis să amâne pentru miercuri, la ora 9.30, decizia privind recursul depus de Parchetul sud-african, conform Mediafax.

Oscar Pistorius a fost condamnat, la 21 octombrie, la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de omor din culpă în procesul în care era acuzat că a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp.

Judecătoarea Thokozile Masipa l-a mai condamnat pe Pistorius la trei ani de închisoare cu suspendare pentru folosire de arme de foc.

Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni.

Sportivul a decis să nu conteste sentinţa primită.

Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă