13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRCJ Farul, încă un titlu ratat

RCJ Farul, încă un titlu ratat

Pe durata sezonului regulat şi al play-off-ului, RCJ Farul Constanţa şi Universitatea Timişoara s-au întâlnit de patru ori. Toate întâlnirile au fost adjudecate de către bănăţeni. A cincea întâlnire a avut loc în semifinalele competiţiei, iar marinarii sperau să obţină un succes care să răzbune toate celelalte înfrângeri din cursul stagiunii. Nu a fost să fie, bănăţenii reuşind să rămână neînvinşi în disputele cu echipa de pe litoral. A fost 68-13 pentru Timişoara, care merge să joace pentru titlu, împotriva campionilor de la Baia Mare, în timp ce Farul trebuie să joace în compania Stelei, pentru medaliile de bronz. Cele două dispute vor avea loc la finalul acestei săptămâni, duminică mai exact.

Constănţenii sperau să întrerupă seria neagră în faţa Timişoarei, dar singurele momente în care au dat impresia că sunt capabili să o facă au fost în debutul jocului, şi acelea fiind prea puţine.

Aşadar, Farul merge să joace pentru medaliile de bronz în compania Stelei, un meci care va încheia un sezon, din nou, dezamăgitor. Nu este mai puţin adevărat că Farul nu şi-a propus câştigarea titlului, ci doar calificarea în semifinale. Evoluţiile de până la semifinală dădeau, însă, speranţe suporterilor echipei de pe litoral. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă