21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRATB nu poate intra pe traseele preorasenesti

RATB nu poate intra pe traseele preorasenesti

Cursele RATB in judetul Ilfov nu vor putea fi reluate atat de repede, dupa cum au anuntat autoritatile in urma cu aproape doua saptamani. Din cauza certurilor dintre consilierii judeteni din Ilfov si a delasarii edililor din Capitala, se bate pasul pe loc.

"RATB va putea reintra in Ilfov dupa ce ne punem de acord cu Bucurestiul in privinta traseelor si a preturilor. Am avut astazi (n.r. – ieri) pe ordinea de zi la sedinta Consiliului Judetean Ilfov un proiect referitor la suportarea unei parti a cheltuielilor, dar sedinta nu s-a putut tine din cauza ca nu s-au prezentat consilierii PSD si cei ai PNL. Ne-au boicotat sedinta pentru ca nu li s-au satisfacut anumite interese", a declarat Cristache Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Ilfov. De cealalta parte, edilii din Bucuresti inca nu au decis  cum va functiona RATB in Ilfov. "N-am primit inca nici o dispozitie. Noi suntem pregatiti ca in trei-patru zile de la primirea ordinului sa intram pe trasee", a declarat Gh. Aron, directorul RATB. z
» Ordonanta de urgenta privind reintroducerea RATB in Ilfov a aparut in Monitorul Oficial si ar trebui pusa in aplicare.

» Elevii, studentii si pensionarii din Ilfov ar putea primi reduceri si gratuitati, daca consilierii judeteni vor fi de acord.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă