27.1 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialRapperul Kanye West intenționează să îi construiască o catedrală lui Kim Kardashian

Rapperul Kanye West intenționează să îi construiască o catedrală lui Kim Kardashian

Rapperul Kanye West, cunoscut pentru gesturile sale extravagante, plănuiește să îi construiască soției sale, Kim Kardashian, o catedrală la fel de spectaculoasă ca La Sagrada Familia, relatează Daily Mail, citat de Agerpres.

Potrivit publicației The National Enquirer, West dorește pentru Kim o catedrală la fel de impozantă ca faimosul monument din Barcelona, care ar urma să fie folosită pentru ceremoniile familiei.

"Ei doresc un loc unde să organizeze nunțile, botezurile și înmormântările familiei în anii ce vor veni", a declarat o sursă pentru publicația menționată. "Însă Kanye este Kanye, așa că va fi ceva extrem de exagerat", a completat aceeași sursă.

Potrivit acesteia, Kanye a vizitat La Sagrada Familia de mai multe ori și de fiecare dată a fost impresionat. "Și-a dorit întotdeauna ceva asemănător pentru propria sa familie", a adăugat sursa.

Potrivit Daily Mail, rapperul este în prezent în căutarea locului perfect pentru construirea catedralei. Kanye ar fi alocat 5 milioane de dolari pentru proiect și intenționează să lanseze un apel online fanilor pentru donații.

Cele mai citite

Un incendiu a izbucnit la acoperişul unui restaurant din Parcul “Nicolae Romanescu” din municipiul Craiova

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj au intervenit luni pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperișul unui restaurant situat...

Grecia trăiește din turism, care asigură o treime din PIB

Turismul joacă un rol crucial în economia Greciei, contribuind semnificativ la PIB-ul țării. Potrivit unui studiu realizat de Confederația Turistică Elenă (INSETE) și raportat...

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți asupra noilor infracțiuni, legate de criminalitatea informatică

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți pentru a putea contracara noile amenințări de criminalitate informatică, cum ar fi cele legate de moneda virtuală și...
Ultima oră
Pe aceeași temă