16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialRapid refuza doua milioane de euro pentru Lazar

Rapid refuza doua milioane de euro pentru Lazar

» Rapid a plecat ieri in cantonamentul din Antalya. Din lot fac parte atat Costin Lazar, cat si Cesinha, jucatori de care se spunea ca feroviarii se vor desparti.

Nicolae Manea, directorul tehnic al Rapidului, a spus ieri ca giulestenii au refuzat oferta pentru Costin Lazar, venita de la FC Timisoara, in valoare de doua milioane de euro. "Lazar nu pleaca. Am avut o oferta care nu ne-a convenit. Ni s-au propus doua milioane, dar am refuzat, pentru ca eu zic ca Lazar merita mai mult. Cei care vin cu oferte profita de debandada asta financiara – ca nu avem bani – si propun sume din astea derizorii. Eu cred ca avem jucatori valorosi, care merita mult mai mult. De aceea vom face efortul sa-i tinem si sunt sigur ca vom gasi bani pentru a-i plati. Iar Lazar nu pleaca in nici un caz la Timisoara."
Nici Cesinha (dorit de Dinamo) nu crede ca va pleca acum de la Rapid. "Nu sunt interesat acum de Dinamo, pentru ca eu joc la Rapid. Pentru mine, cel mai important este sa joc aici. Daca exista vreo posibilitate sa merg la Dinamo este pentru viitor, nu acum. Imi place la Rapid, sunt aici de aproape doi ani si sunt bucuros sa joc aici. Dar eu sunt jucator profesionist, azi sunt aici, maine in alta parte. Din punctul meu de vedere, cred ca este mai greu aici decat in Portugalia, pentru ca aici sunt foarte multi jucatori talentati", a spus mijlocasul brazilian.

Fostul jucator Rica Raducanu, care face parte din delegatia formatiei giulestene pentru turneul din Turcia, spune ca nu ar fi nici o problema daca Rapid ar retrograda. "Rapidul nu o sa piarda asa usor. Speram ca o sa fie bine, pentru ca Rapid a trecut prin perioade grele tot timpul, am jucat si in B. Dar daca nu se intampla lucruri ca astea, atunci Rapidul nu ar exista. Nu cred ca o sa ajungem iar in B. Poate in cel mai rau caz o sa jucam in B. si ce? O sa jucam de la 11.00, stadionul o sa se umple si o sa fie foarte frumos. Dar nu cred ca o sa se intample asa ceva. Pana o sa ne intoarcem din pregatire, totul o sa se rezolve", a spus fostul portar.
Lotul deplasat in Turcia este alcatuit din 24 de jucatori, inclusiv mijlocasul sarb Djordje Ivelja, aflat in probe. Nu a facut in schimb deplasarea portarul Kassaly Daouda, din Niger, care nu a putut obtine viza pentru Turcia. Daouda se va pregati la Pro Rapid pana la rezolvarea acestei probleme.

» In acelasi avion cu Rapid s-au aflat si loturile echipelor FC Vaslui, Universitatea Craiova si Gloria Bistrita, care vor efectua de asemenea stagii de pregatire in Turcia.

Bogdan Costea
Bogdan Costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă