25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRadu Mazare, locul trei in competitia de samba de la Carnavalul de...

Radu Mazare, locul trei in competitia de samba de la Carnavalul de la Sao Paolo

Primarul Constantei, Radu Mazare – primul roman invitat sa urce pe un car alegoric si sa-si exerseze miscarile pe ritmuri de samba la celebrul Carnaval de la Sao Paolo -, impreuna cu fiul sau, Raducu, si echipa lor s-au clasat pe locul al treilea in competitia de pe Sambadrom, informeaza Mediafax.

Primarul Constantei, Radu Mazare, si fiul sau au urcat pe un car alegoric si si-au exersat miscarile pe ritmuri de samba la Carnavalul de la Sao Paolo, informeaza Pro TV.

Primarul se mandreste ca a gustat nebunia tipic braziliana alaturi de fostul campion mondial la fotbal, brazilianul Cafu.

In urma cu o saptamana, primarul Constantei impreuna cu fiul lui se pregateau de carnaval. Cum au ajuns la Sao Paolo, ei si-au luat in primire "costumele de mii de euro", care au avut insa nevoie de mici modificari. Dupa ce au terminat cu retusurile, Radu si Raducu Mazare au exersat miscarile de samba. Ei au dansat desculti, ca sa le iasa mai bine coregrafia.

Dupa patru ore de asteptare, carul alegoric pe care au dansat, printre altii, primarul Constantei, baiatul lui si fotbalistul brazilian Cafu a intrat pe Sambadrom. 40.000 de dansatori din 15 scoli de samba au defilat ore intregi pe Sambadromul din Sao Paolo, in aplauzele a milioane de spectatori.

La Carnavalul de la Sao Paolo, Radu Mazare si echipa lui au castigat locul al treilea.

"Am dansat de cand ne-am adunat, deci am dansat cam vreo patru ore (…) Muzica si toata atmosfera aia de acolo, efectiv esti in transa", a declarat Radu Mazare pentru Pro TV.

Radu Mazare a fost invitat sa participe la Carnavalul de la Sao Paolo vara trecuta, cand cunoscuta scoala de samba "Vai Vai" a sustinut spectacole in statiunea Mamaia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă