12.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialRac 6 -12 august

Rac 6 -12 august

Racii sunt frumos aspectati de multe planete care va trimit in locuri frumose de pe harta tarii la finalul saptamanii, locuri pe care nu credeati ca le veti mai revedea sau vedea vreo data.

Mare, munte, aer, soare tot ce trebuie ca sa compensati concediul pe care inca nu-l aveti, cu un weekend fericit. Intalnirile sunt un pahar cu apa rece dat unui om insetat; pentru un nativ Rac acum ele pot avea rol de sfat bun ce va aduce multa bucurie si multumire daca nu sunteti prea inchistat.

Va puteti plimba printre pescarusi sau sa filmati lebede negre. Obisnuinta nu este un cuvant care sa va faca cinste, sinteti ferit de ea si va bucurati de toate aventurile pe care vi le puteti permite acum. Pe plan profesional sunteti multumiti, desi stiti ca oricand se poate mai bine. Aveti grija de slujba dvs. pentru ca vedeti cati oameni sunt pusi pe liber, de aceea fiti foarte maleabili si supusi la locul de munca, asa cum va vrea si lumea. Nu-i rau, dar oamenii se bucura de prezenta dvs., la colegi ma refer.

Va vor spune unele lucruri mai intime, dar trebuie sa va feriti sa aflati prea multe, nu stiti ce urmeaza si in cine sa aveti incredere. O privire detasata de ansamblu va ajuta sa stiti ce trebuie facut ca sa cadeti tot timpul in picioare. Unii pot fi mai brutali in exprimarea verbala ca sa para ca sunt si mai convingatori, dar nu va lasati intimidati.

Veti pierde multe sanse cu o astfel de atitudine paguboasa. Sanatatea se ajuta singura pentru ca o solicitati destul de mult. Partea financiara este strasnic afectata de desele cumparaturi fara cumpatare.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, promisiune la AmCham CEO Business Forum: Nu mărim taxele!

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, la AmCham CEO Business Forum, că vine cu o promisiune în faţa investitorilor străini, şi anume că nu...

Marcel Boloș, împins de Bolojan către Bruxelles

Lupta pentru fotoliile de europarlamentar au atins cote greu de imaginat atât la PSD, dar mai ales la PNL, și chiar dacă liberalii...

Scorpionii Roșii, față în față cu moartea

O viață de luptător: Ionuț Duică, transmisionist, infanterist, lunetist „Trebuie să fii pregătit mereu să-ți dai viața pentru cel de lângă tine.” M-am întâlnit cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă