19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial"Alternativa timpului tau" - un program de divertisment

"Alternativa timpului tau” – un program de divertisment

Casa Studentilor ofera pana pe 13 aprilie un program de divertisment desfasurat sub logo-ul "Alternativa timpului tau”.
Pentru iubitorii de muzica, duminica, la ora 18, la Sala Student Club (parter), este programat un concert live cu Romania, Chris si Vitamina C, oferit de organizatorii Festivalului studentesc „Dependent de libertate”. Pentru mai multe detalii se poate accesa www.fitzuica.ro.
Seara de luni, cu incepere de la ora 20, este dedicata teatrului, la sala POD urmand a se prezenta spectacolul "Camila” de Dumitru Solomon, in interpre-tarea Teatrului Studentesc POD.
Joi, 13 aprilie, de la ora 19, in cadrul seriei "Calator prin Europa”, va fi prezentata conferinta, insotita de proiectii si dezbateri, "Weimar, capitala culturala a Europei in 1999, Hamburg si nordul Germaniei”, organizata cu sprijinul Institutului cultural Goethe. La toate aceste evenimente intrarea este libera.
Un program aparte, de filme SF, se va desfasura intre 10 si 13 aprilie, cu incepere de la ora 19: "Batman: Inceputuri” (luni), "Unde vei fi poimaine” (marti), "Razboiul Stelelor (episodul III) – Razbunarea Sith”. Costul unui bilet este de 4 RON.
In plus, pana pe 30 aprilie iubitorii artei fotografice se pot inscrie la Concursul national de fotografie pentru tineret "FO-TOGEOGRAFICA” .
Sectiunile concursului sunt: Fotografie artistica, cu tematica "Peisajul natural, cultura si traditiile romanesti”; Fotoreportaj "Geografica”, la care vor participa fotografii insotite de un text concis (1000-3000 caractere) prin care sa se puncteze originalitatea si calitatea informatiei de interes geografic (natura, cultura, civilizatie).
Inscrierile la concurs se fac pana pe 30 aprilie, direct sau prin posta, la adresa Calea Plev-nei nr. 61, sctor 1, cod 010223, cu mentiunea "Pentru concursul "FOTOGEOGRAFICA"”. Regulamentul si fisa de inscriere se afla la adresa www.foto-geografica.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă