9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialPutine necunoscute in Cupa UEFA

Putine necunoscute in Cupa UEFA

Astazi si maine se vor juca ultimele meciuri din grupele Cupei UEFA, care nu mai pot aduce multe schimbari in ierarhiile finale, in care primele trei din fiecare grupa merg mai departe.

In Grupa E se cunosc deja echipele calificate in 16-imile de finala. Indiferent de rezultatul meciului Portsmouth-Heerenveen, aceste doua echipe nu o mai pot ajunge in clasament pe Sporting Braga, care a jucat toate meciurile si, cu sase puncte, va termina pe locul trei. Fruntasele Milan si Wolfsburg vor lupta pe San Siro pentru a evita locul doi in grupa, adica in turul urmator un adversar de pe locul trei in grupele Ligii Campionilor. Nemtii au doua puncte avans, asa ca victoria este singura varianta a italienilor.
si in Grupa F se cunosc toate echipele calificate. Doua dintre ele, Hamburg si Aston Villa, se vor intalni in meci direct, iar cea de-a treia, Ajax, va primi la Amsterdam vizita codasei Slavia Praga. Cele trei echipe sunt inaintea ultimei etape la egalitate de puncte, lucru care face interesant de aflat care va fi configuratia finala a podiumului.

Primele doua clasate in Grupa G, Saint Etienne si Valencia, isi vor disputa in meci direct fotoliul de lider. Pentru al treilea loc vor lupta Bruges si Copanhaga, belgienii, cu doua puncte mai mult, avand si varianta egalului.
TSKA Moscova a castigat toate cele patru meciuri si a terminat prima in Grupa H. Pentru locurile 2 si 3 lupta trei echipe: Deportivo La Coruna si Nancy, ambele cu patru puncte, in meci direct, si Lech Poznan, doua puncte, la Rotterdam, cu echipa fara nici un punct castigat, Feyenoord.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă