20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPusculita lui Copos

Pusculita lui Copos

Relatiile de afaceri dintre vicepremierul George Copos si directorul general al Loteriei Romane nu s-au limitat doar la tranzactiile cu spatiile comerciale. Pentru un banner al Loteriei amplasat pe stadionul de fotbal Rapid, patronul clubului incaseaza cateva sute de mii de euro anual. Cu alte cuvinte, statul (Loteria) isi face reclama pe propriul stadion (Rapid), dar banii ii incaseaza Copos.

– Stadionul de fotbal al echipei Rapid apartine Ministerului Transporturilor, prin intermediul Clubului Sportiv Rapid (CSR), care l-a preluat in urma cu un an de zile de la Compania Nationala CFR SA. Chiria pe care Copos o plateste catre CSR pentru utilizarea stadionului este „modica”, acoperind doar valoarea utilitatilor. Cu toate ca a incasat bani frumosi din reclama facuta Loteriei, singura investitie realizata de Copos anul trecut la stadion a fost refacerea gazonului, pentru care a platit 170.000 de euro.
– Vicepremierul este asteptat in cursul saptamanii viitoare la Departamentul National Anticoruptie pentru a da cu subsemnatul. Desi sustine ca deocamdata nu a primit nici o citatie pentru a se prezenta la audieri, surse din cadrul DNA ne-au confirmat ca citatia a ajuns in mainile lui Copos si a fost chiar si semnata de acesta.

Cele 38 de locatii vandute catre Loto se afla in orasele Bucuresti, Cugir, Hunedoara, Onesti, Ramnicu Sarat, Resita, Bacau, Focsani, Sfantu Gheorghe si Slobozia. Aceste spatii au o suprafata totala de 6.786 mp si au fost cumparate cu 5,1 milioane euro, adica un pret mediu de 746 euro/mp.

Amanunte la rubrica Eveniment

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă