7.3 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialPugilistul Rico Verhoeven și-a respectat blazonul și rămâne campion mondial la categoria...

Pugilistul Rico Verhoeven și-a respectat blazonul și rămâne campion mondial la categoria grea

Rico Verhoeven și-a păstrat centura de campion mondial la categoria grea după victoria înainte de limită din gala "Glory 33" din New Jersey – SUA, în fața brazilianului Silva.

Olandezul, ajuns la a 11-a victorie consecutivă în Glory, a avut nevoie de mai puțin de două reprize în întâlnirea cu brazilianul Anderson Silva, pe care l-a trimis de 3 ori la podea în runda a doua.

Prima oara cu o lovitura exterioară de picior pe coapsă, apoi după o lovitură de picior la cap, iar ultimul atac a venit tot pe coapsă, dar pe interior, și meciul s-a încheiat cu 3 secunde înainte de finalul reprizei.

Pe Rico Verhoeven îl așteaptă acum meciul din luna decembrie, cu "Băiatul rău al ringului", Badr Hari.

Turneul piramidal de la categoria 65 kg. s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a debutantului în Glory, Matt Embree din Canada. El l-a învins în semifinală pe sud-coreeanul Chibin Lim prin KO, în repriza a doua, în urma uneui croseu de stinga.

În finală a încheiat conturile cu georgianul Giga Chikadze tot înainte de limită, în repriza secundă, după ce a reușit o lovitură cu brațul drept. După această victorie Embree devine challenger obligatoriu al campionului de la 65 kg.

Următoarea gala Glor va avea loc pe 22 octombrie, dimineață, la Denver – SUA, cu meciul de titlu de la categoria pană, dintre Gabriel Varga, din Canada, și olandezul Robin van Roosmalen.

Cele mai citite

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit...
00:00:46

Casele se clatină și sunt pe punctul de a se prăbuși după o ploaie torențială în Bolivia

Ploile abundente din Bolivia au provocat alunecări de teren de-a lungul malurilor unui râu umflat, din La Paz, miercuri (21 februarie), lăsând mai multe...

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă