19.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialPublicitate stradala neinregistrata la Primarie

Publicitate stradala neinregistrata la Primarie

TIMISOARA. PSD Timis si-a inceput anul cu „antenele” ridicate catre toti reprezentantii Puterii din judet, dar si catre conducerile Primariei, Prefecturii si Politiei.
In vizorul liderului filialei social-democratilor, senatorul Ilie Sarbu, se afla, in primul rand, activitatea din Primarie, pentru ca a fost nominalizat sa candideze la viitoarele alegeri locale pentru sefia acestei institutii.
Din discutiile cu colegii consilieri locali, Sarbu s-a focalizat pe subiectul publicitatii stradale din Timisoara, un caz anchetat acum de o comisie mixta formata din consilierii Sorin Grindeanu (PSD), Silviu Sarafoleanu (PPCD) si Mihaela Marza, sefa Corpului de Audit al primarului Gheorghe Ciuhandu.
Scandalul a pornit la ultimul plen al CL Timisoara, din cauza unor firme apropiate liderilor PD, viceprimarul Dorel Borza, si PPCD, primarul Ciuhandu.
Ilie Sarbu a calculat cam la cat s-ar ridica prejudiciul contractelor de publicitate stradala neinregistrate de municipalitate si s-a gandit la cateva zeci de milioane de lei noi.
Un calcul exact nu exista, insa, dupa cum a declarat Sorin Grindeanu „Comisia s-a intrunit de zece ori pana acum pentru a discuta aceasta chestiune. Speram sa terminam ancheta pana la urmatorul plen (31 ianuarie – n. r.), dar avem foarte mult de lucru”, a adaugat acesta.

Cele mai citite

Orașul din România care vinde nămolul provenit din epurarea apei menajere pentru a fi folosit în agricultură

Utilizarea nămolului provenit din epurarea apei menajere în agricultură reprezintă o soluție sustenabilă și inovatoare pentru valorificarea deșeurilor rezultate din tratarea apei, consideră reprezentanții...

Planșeul Unirii, ping-pong între primării

Primarul sectorului 4 a anunțat că cedează Primăriei Generale a Capitalei, administrarea planșeului Unirii Primarul sectorului 4, Daniel Băluță a transmis, într-o postare, că...

Israelul se apără de tirurile de rachete inamice cu un sistem antiaerian multi-stratificat

„Domul de fier", deşi este cel mai cunoscut, este doar unul dintre cele trei sisteme de apărare antiaeriană şi antirachetă folosite de Israel pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă