19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPSD cere concursuri pentru functiile de la FC Oradea

PSD cere concursuri pentru functiile de la FC Oradea

Membrii PSD Bihor vor ca pentru ocuparea functiilor din cadrul FC Oradea sa fie organizate concursuri. „Din moment ce sunt platiti din bani publici inseamna ca sunt functii publice”, a spus presedintele organizatiei municipale a principalului partid de Opozitie, Dan Matei.
Liderii social-democrati din judet sunt de parere ca functiile din clubul de fotbal trebuie scoase la concurs. In acest mod, sustin ei, vor fi evitate, pe viitor, situatiile ca si aceea in care se afla FC Oradea in prezent, cand, pentru a doua oara in mai putin de un an, au fost schimbati atat membrii din conducere, cat si cei de pe banca tehnica.
Totodata, social-democratii cred ca organizarea unui concurs dupa niste criterii bine stabilite ar putea aduce in clubul de fotbal oameni capabili care sa se ocupe de soarta acestuia si nu de interesele personale. PSD Bihor are deja un mandatar in FC Oradea, si anume vicepresedintele Consiliului Judetean, Gavrila Ghilea, in calitate de reprezentant al actionarilor majoritari. Cu toate astea, el nu a propus niciodata ca functiile sa fie ocupate in urma unor concursuri.
Mai mult, Ghilea a intretinut scandalul din FC Oradea. Acesta, impreuna cu fostul presedinte al clubului, Marcel Iancu, s-au atacat de cate ori au avut ocazia, multi reprezentanti ai echipei fiind de parere ca certurile dintre cei doi au creat tensiunile din ultima perioada din interiorul echipei de fotbal.
FC Oradea a inghitit de la bugetul local circa 35 de miliarde lei vechi. Cu toate acestea, rezultatele echipei lasa de dorit. In noua luni, din cauza scandalurilor izbucnite in interiorul clubului de fotbal, au fost schimbati doi presedinti si doi antrenori.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă