10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialProtest SPONTAN la ROŞIA MONTANĂ: 25 de mineri s-au BLOCAT în SUBTERAN

Protest SPONTAN la ROŞIA MONTANĂ: 25 de mineri s-au BLOCAT în SUBTERAN

Sute de oameni au ieşit din nou în stradă la Roşia Montană pentru a protesta faţă de lipsa de reacţie a autorităţilor. Oamenii vor locuri de muncă.

23 de ortaci s-au închis în subteran, într-o galerie dezafectată.

Ortacii spun că nu vor înceta protestul până autorităţile nu vor veni să discute cu ei.

Locuitorii din zonă cer locuri de muncăşi susţin că acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu care să îşi întreţină copiii.

La începutul săptămânii, proiectul Roşia Montană a fost respins de urgenţă în Senat după ce mai mulţi politicieni au declarat că vor vota împotrivă.

Marţi, proiectul de la Roşia Montană a primit aviz negativ în Comisia de Administraţie şi în Comisia Juridică din Senat.

CITIŢI ŞI: SCANDAL în USL pe ROŞIA MONTANĂ. Antonescu: Nu accept să fim scoşi ţapi ispăşitori că nu votăm Roşia Montană

Această decizie a împărţit România în două părţi. Cei care vor ca proiectul să fie adoptat protestează la Roţia Montană, cei care sunt împotrivă, protestează la Bucureşti.

 

Cele mai citite

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...

Demitere suspectă a vicepreședintelui grupului GRAMPET. Investitori ruși ar încerca să cumpere fabrici din România

Președintele grupului GRAMPET, Gruia Stoica, un foarte important transportator feroviar privat de marfă din România, a transmis că l-a demis pe vicepreședintele grupului, Călin...
Ultima oră
Pe aceeași temă