16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialPromovează-ţi inteligent afacerea în Ghidul Naţional al Clinicilor şi Spitalelor, ediţia a...

Promovează-ţi inteligent afacerea în Ghidul Naţional al Clinicilor şi Spitalelor, ediţia a 3-a!

Piaţa privată de sănătate s-a extins în ultimii ani în ciuda crize. S-au deschis spitale particulare generaliste, dar şi specializate: de pediatrie, maternităţi, de chirurgie. În acelaşi timp statul a decis închiderea mai multor unităţi medicale neperformante.

Ghidul Naţional al Clinicilor şi Spitalelor va prezenta informaţiile de bază despre spitalele şi clinicile private din România, dar şi despre reţelele medicale din Bucureşti şi din cele mai mari oraşe ale ţării.

Peste 300 de unităţi medicale cu informaţii complete despre serviciile oferite, cadre medicale şi specializările acestora, tarife şi servicii, contact sediu central, modalităţi de plată servicii cât şi o imagine reprezentativă pentru unitatea medicală.

Nu rata, joi 21 noiembrie, Ghidul Naţional al Clinicilor şi Spitalelor, gratuit doar împreună cu România liberă în 30 000 exemplare la nivel naţional.

2013/10/24//323722-macheta-ghid-clinici-37x53.jpg

Cele mai citite

Consiliul de Securitate ONU se reunește de urgență după bombardamentul israelian de la Rafah

Consiliul de Securitate al ONU va avea o reuniune de urgență, în ziua de 28 mai 2024, în care va discuta atacul aerian executat...

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă