30.3 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialProgramul saptamanal de oprire a apei

Programul saptamanal de oprire a apei

Luni. Intre orele 9 si 17 se va opri alimentarea cu apa la consumatorii de pe Bd. Iuliu Maniu nr. 6 – Universitatea Politehnica Bucuresti.
Marti. De la ora 10 si pana miercuri, ora 6 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul: Soseaua Stefan cel Mare – intre Vasile Lascar si Barbu Vacarescu, Tunari nr. 62-64, Galati nr. 207-209, Ghiocei 30, Nastase Pamfil nr. 53, Spitalul Sf. Stefan, Aleea Circului si Soseaua Stefan cel Mare nr. 15-17 si IGPR. Intre orele 9 si 21 se va opri apa la consumatorii din perimetrul: Bd. Theodor Pallady, Lemnisor si Papahagi – blocurile 132, 122, 123, 124, V11, V10, 17, J30 si J5. Intre orele 10 si 13 se va opri apa la consumatorii din perimetrul: Anastasie Panu, Foisorului, Bd. Octavian Goga, Nerva Traian, Emil Garleanu si Moruzi Alexandru Voievod.
Miercuri. Intre orele 9 si 23 se va resimti presiune redusa la consumatorii din perimetrul: Calea Dorobanti – intre Piata Dorobanti si Stefan cel Mare, Tudor Stefan, Calea Floreasca si Soseaua Stefan cel Mare si se va opri apa la consumatorii de pe strazile Stefan Negulescu si Marcel Andreescu.
Joi. Intre orele 10 si 13 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazii Baba Novac nr. 2-6. Intre orele 9 si 21 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul: Bd. 1 Decembrie 1918 – intre Postavarului si Theodor Pallady. Intre orele 9 si 21 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul: Soseaua Oltenitei-intre Lunca Barzesti si Vitan Barzesti, Mariuca, precum si UM din Soseaua Oltenitei si UM Pompieri de pe strada Vitan Barzesti.
Vineri. Intre orele 9 si 23 se va opri apa la consumatorii din perimetrul: Calea Dorobanti, Soseaua Stefan cel Mare, Tudor Stefan, Calea Floreasca, Marcel Andreescu, Stefan Negulescu si T. Iliescu. Intre orele 9 si 14 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul: Aleea Textilistilor, Bd. Muncii, Bd. 1 Decembrie 1918, Lucretiu Patrascanu, precum si la punctul termic din zona.
Apa Nova a luat aceste masuri in vederea realizarii lucrarilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apa a Capitalei.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 761. Conferința pentru Securitatea Mării Negre se desfășoară în Bulgaria

Cea de-a doua ediție a Conferinței pentru Securitatea Mării Negre (Black Sea Security Conference) se desfășoară la Sofia și este organizată, în colaborare, de...

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți asupra noilor infracțiuni, legate de criminalitatea informatică

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți pentru a putea contracara noile amenințări de criminalitate informatică, cum ar fi cele legate de moneda virtuală și...

“Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc”, estimează Ludovic Orban

"Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc", estimează Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, referindu-se la candidatul PSD - PNL la funcția de primar general...
Ultima oră
Pe aceeași temă