25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialProgramul saptamanal de oprire a apei

Programul saptamanal de oprire a apei

Luni. Intre orele 8,30-18,30, se va opri alimentarea cu apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Calea Rahovei – de la Tudor Vladimirescu pana la Bd. Libertatii, Sabinelor – de la Uranus la Calea Rahovei, Uranus – din Calea Rahovei pana la Sabinelor si Sapunari.
Marti. Intre orele 8,30-18,30, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Splaiul Independentei – de la Cofetaria Tosca pana la Ilfov; Bd. Kogalniceanu – pana la E. Radu. Intre orele 8,30-18,30, nu vor avea apa consumatorii din perimetrul strazilor: Politiei, Brutus, Sapientei, Libertatii, Natiunile Unite, Splaiul Independentei, Danielopol, Sfintii Apostoli, Orleanu, Apolodor si Vanatori. Intre orele 8,30-16,30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Nita Elinescu, Esarfei, Gura Calnaului, Voineasa, Doliei, Stiubei, Vantului, Patlaginei, Vrejului si Stirului. Intre orele 9-16, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Oltenitei, Daracului si Martisor. De la ora 21 a zilei de marti si pana miercuri, ora 2, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Mihai Eminescu – intre Calea Dorobanti si Polona, Calea Dorobanti – intre Mihai Eminescu si Piata Lahovari, Intrarea Urarii, precum si la Spitalul Oftalmologic. Intre orele 9-20, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. Gloriei, Jiului, Natatiei, Izbiceni si Ardealului. Intre orele 8,30-22,30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Subcetate, Jimbolia, Bd. Bucurestii Noi si Chitina. De la ora 9 a zilei de marti si pana miercuri, ora 9, vor ramane fara apa consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Dudesti – Pantelimon si Soseaua Garii Catelu. Intre orele 9-12, se va opri apa la consumatorii de pe strada Aron Florian.
Miercuri. Intre orele 9-14, se va intrerupe apa la consumatorii de pe strada Tudor Arghezi. Intre orele 8-24, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Jilava, Drumul Bercenarului, Soseaua Giurgiului, Actiunii, Iordache Nastase, Sinei, Drumul Gazarului, Straja, Resita, Luica si Rosiori, precum si la Romsine Prodcomimpex SRL.
Joi. Intre orele 8,30-20,30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Fundeni – intre Soseaua Dobroiesti si podul Fundeni, precum si la Magazin XXL si Magazin ROMSTAL. De la ora 9 a zilei de joi si pana vineri, ora 9, va fi presiune scazuta la consumatorii din Comuna Dobroiesti, Soseaua Dudesti, Pantelimon si Gara Catelu. Intre orele 9-22, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Piata Charles de Gaulle, Aviatorilor, Calea Dorobanti, Constantin Prezan, Primaverii si Grigore Mora. Intre orele 9-24, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Jimbolia, Bd. Bucurestii Noi, Subcetate si Chitila.
Vineri. Intre orele 9-21, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Cetatea Histria – intre Drumul Taberei si Delinesti, Delinesti, Pascani – intre Delinesti si Aleea Pascani, Aleea Pascani, Tg. Neamt – intre Aleea Pascani si Drumul Taberei, Drumul Taberei – intre Tg. Neamt si Cetatea Histria. Apa Nova a luat aceste masuri in vederea efectuarii unor lucrari de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă