19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialProfine extinde locaţia Pirmasens

Profine extinde locaţia Pirmasens

Grupul Profine îşi va extinde semnificativ unitatea de producţie din Pirmasens, Germania. In 13 octombrie 2015 Dr.Peter Mrosik, proprietar şi Director General al profine GmbH şi Dr. Bernhard Matheis, primarul din Pirmasens, au semnat o scrisoare de intenţie privind achiziţionarea unui teren.

Furnizorul de sisteme de tâmplărie PVC pentru uși și ferestre mărcile KBE, Kömmerling şi Trocal va cumpăra un teren de 70.000 m2 în oraşul Pirmasens, în imediata vecinătate a unităţii de producţie profine de 240.000 m2, in vederea extinderii.

„Vom investi o sumă de peste zece milioane Euro în extinderea acestui business în următorii câţiva ani”, a spus Dr. Peter Mrosik.

Incepând cu anul 2017 va fi creat un spaţiu marit pentru logistică urmat in a doua etapa de o creştere a capacităţilor de productie a profilelor.

Mai mult, Profine va începe în scurt timp si constructia unui nou sediu administrativ in Berlin, proiect cu termen de finalizare in 2017.

Comunicaţii corporative:

Martin Schweppenhäuser

Telefon +49 (0) 6331 / 56-18 04

Telefax +49 (0) 6331 / 56-15 15

martin.schweppenhaeuser@ profine-group.com

Despre profine:

Profine GmbH – Grupul Internaţional de Profile – este lider mondial in productia de profile din PVC pentru ferestre și uşi și producator renumit de obloane si plăci PVC. Prin brandurile sale KBE, KOMMERLING şi TROCAL, Grupul este excelent reprezentat în 29 de locaţii din 22 de ţări. Grupul profine fabrică produse în unităţile de producţie din Germania, Franţa, Italia, Spania, Rusia, India, Ucraina, SUA şi China, cu sediul principal în Troisdorf, North Rhine-Westfalia avand 3.000 de salariaţi.

Cele mai citite

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă