25.3 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialProblemele Farului s-au cronicizat

Problemele Farului s-au cronicizat

» Infrangerea din etapa a opta a Ligii a II-a, 1-4 pe terenul celor de la FC Botosani, a aprins spiritele in tabara Farului.

» Marinarii acuza ca joaca fotbal pe "burta goala" si dau vina pe conducere pentru situatia dezastruoasa de la club.

Drama fotbalului constantean continua. Un oras cu sute de mii de locuitori nu are parte de o echipa de fotbal de o valoare suficient de mare pentru a-l reprezenta cum se cuvine. Echipa de pe litoral a retrogradat la finele sezonului trecut, iar viata in esalonul secund se dovedeste a fi un calvar pentru marinari. Constantenii si-au schimbat si patronul, iar dupa ce Bosanceanu a plecat totul a devenit mai greu. Infrangerea de sambata, 1-4 cu FC Botosani, a declansat bomba ce ticaia de mult timp in fieful constantenilor. Antrenorul Marius sumudica si-a anuntat plecarea de la Farul insa, surprinzator, jucatorii i-au luat apararea si declara ca vor fraterniza cu tehnicianul. Marinarii arunca vina la patroni, dar nu dezmint faptul ca rezultatele Farului de pe teren sunt si o consecinta a jocului slab.

 

La sosirea la Constanta de dupa meciul de la Botosani, jucatorii echipei de pe litoral au dat publicitatii un comuncat in care isi spun nemultumirile. In acesta se spune: "Suntem vinovati cu totii pentru rezultate, jucatori, antrenori, dar principalii vinovati credem ca sunt noii patroni, care dezinformeaza opinia publica si mai ales pe suporteri, prin declaratiile mincinoase privind partea financiara a clubului FC Farul. Daca sumudica va pleca, echipa nu se va mai prezenta la antrenamente in semn de solidaritate, asumandu-si orice risc", au spus constantenii.
Conducerea evident ca nu este de gasit pentru comentarii, tot ce se stie fiind faptul ca oficialii constanteni vor sa "taie si sa spanzure" pentru rezultatele slabe.

» Trei infrangeri cu 1-4
Marea parte a problemelor echipei de pe litoral vin de la rezultatele slabe si de la incompetenta conducatorilor. Prima parte revine in totalitate jucatorilor care au fost umiliti de trei echipe teoretic net inferioare valorice. Concordia Chiajna, Victoria Branesti si FC Botosani s-au impus in fata marinarilor cu scorul de 1-4. Cele trei infrangeri demonstreaza ca echipa de pe litoral este departe de obiectivul impus, promovarea. Mai mult, daca incertitudinea persista la echipa de pe litoral, Farul trebuie sa se gandeasca mai mult la retrogradare decat la o eventuala promovare.

Cele mai citite

Sebastian Burduja: Am atras peste 13 miliarde de euro, fonduri nerambursabile

Ministrul Energiei transmite că România este în plină revoluție energetică Ministrul Sebastian Burduja a afirmat, în cadrul unei conferințe, că până la sfârșitul anului, vor...

ANAF va publica trimestrial lista contribuabililor fără restanțe fiscale

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va publica, trimestrial, lista contribuabililor persoane juridice care și-au declarat și achitat la timp obligațiile fiscale și nu...

Colectarea selectivă a deșeurilor: Un pas esențial către un viitor mai verde cu Sanito.ro

Într-o lume în care protejarea mediului înconjurător a devenit o prioritate globală, colectarea selectivă a deșeurilor reprezintă un mod eficient și responsabil de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă