7 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024
AcasăSpecialPrintul William joaca la bingo

Printul William joaca la bingo

Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a decis sa-si incerce norocul la bingo cu un grup de prieteni, contrazicand astfel ideea ca acest joc ar fi popular doar printre pensionari, conform tabloidului britanic „The Sun”.
Un purtator de cuvant al Clarence House a confirmat ca fiul cel mai mare al printului Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a vizitat un club de bingo in Reading, langa Academia Militara Sandhurst, unde printul William urmeaza sa finalizeze cursurile pentru a deveni ofiter al armatei britanice.
William, in varsta de 24 de ani, a vizitat clubul la sfarsitul saptamanii trecute, unde s-a inscris pentru a deveni membru, dupa care a platit 5 lire sterline (9 dolari) pentru cinci bilete.
Printul a petrecut aproape o ora in club, jucand bingo cu 10 prieteni de la academie, dar nu a castigat nimic. Dupa terminarea studiilor, in luna decembrie, printul William urmeaza sa se alature, ca si fratele sau mai mic Harry, regimentului Blues and Royals al cavaleriei, cu sediul la Windsor, langa Londra.
Teoretic, printul ar putea fi trimis in misiune in Afganistan, unde se afla in prezent regimentul Blues and Royals, sau in Irak.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă